Sådan skaber du dit drømmekontor

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Kontoret. Et rum med alt for lidt opmærksomhed. Mange mennesker bruger en stor del af deres hverdag på et kontor. Gør du det samme? I så fald giver det god mening, hvis kontoret lever op til de krav og forventninger, der får det bedste ud af dit potentiale.

Det kan være svært at have den store indflydelse på dit kontor, hvis du skal gennem din arbejdsgiver for at ændre på det. Hvis du til gengæld ofte arbejder hjemmefra, vil et hjemmekontor kunne være din vej mod de perfekte omgivelser til at arbejde i.

Få samlet alt det arbejdsrelaterede i et rum

Arbejde og fritid er ofte svært at adskille, når man har et hjemmekontor. Det kan være svært ikke lige at tjekke den seneste mail, de seneste udskrifter eller de kommende regnskaber. Det er især en udfordring, hvis arbejdet hele tiden ligger for næsen af dig. Hvis du har muligheden for at bruge et enkelt rum som kontor, er du derfor stillet i en perfekt situation.

Du har nu muligheden for at danne dig et drømmekontor, hvor dit arbejde kan finde sted. Når du lukker døren til rummet, har du fri og kan nyde tiden med din familie eller med dine hobbyer. Derfor er det vigtigt, at du får reolen med dokumenterne, printeren og reolen ind på kontoret.

Før du begynder at flytte rundt på de tunge møbler, bør du anskaffe dig nogle møbelhunde. De små bræt med hjul sørger for, at du nemt og sikkert kan få rykket dine møbler ind på kontoret. Det vil være en dårlig start på drømmekontoret, hvis du taber printeren, forstuver foden eller får en forstrækning i ryggen.

Gå ikke ned på udstyret

Et lille skrivebord, dårlig belysning og en ringe kontorstol. Farvel og tak. Nu har du selv mulighed for at indrette dit kontor – så hvorfor gå ned på kvaliteten? Hellere investere i ordentligt udstyr i første omgang frem for at få fat i inventar, der hverken gavner din arbejdsproces eller din krop.

Du kan endelig nyde en behagelig Hermann Miller Setu stol, der får dig til at længes efter din kontorstol, når du har fri. Det er fortid med en kontorstol, der både knirker og giver dig hold i nakken. Med en Hermann Miller Setu forkæler du dig selv, hvilket utvivlsomt kommer til udtryk gennem din kommende arbejdsglæde.

Det samme gør sig gældende med skrivebordet. Et lille skrivebord hører ikke til i et drømmekontor. Du skal have plads til dine materialer, din computer og eventuelt en bordlampe, der kan lyse bordfladen op. Find det udstyr, der får dig til at arbejde mere effektivt.

Skab et langtidsholdbart drømmekontor

Hvis fremtidsudsigterne siger, at du kommer til at lave kontorarbejde i mange år frem, bør du have dette i baghovedet under indretningen. Du skal have holdbare løsninger, der virker på den lange bane. Når du trænger til forandring, kan du blot bruge møbelhundene til at rokere rundt på møblerne. Ved at investere i de rigtige møbler som en Hermann Miller Setu får du et drømmekontor, der lever op til dine krav og forventninger – hver dag.