Om Boliglicious

Boliglicious.dk blev stiftet i 2016 med en særlig vision om, at blive Danmarks førende online boligmagasin. Vi har et ønske om at blive tolket som et friskt alternativ til de mange etablerede magasiner, der er allerede kan findes på det danske internet. Vores mission er meget simpel; at skrive informative artikler, der enten guider dig til det bedste produktkøb eller blot giver dig godt læsestof.

Det er også ensbetydende mde, at du her på siden finder artikler, der spænder indenfor et bredt spektrum af forskellige kategorier, men dog allesammen indenfor boligrelaterede emner. Vores ønske er naturligvis at kunne ramme så bredt som muligt og dermed også favne om så stort et antal af produktkategorier som overhovedet muligt. Idéen og planen med Boliglicious.dk er, at siden skal omfatte flere tusinde artikler indenfor boligrelaterede emner.

Der bliver konstant arbejdet med på nyt indhold til Boliglicious.dk, så derfor kan du også være sikker på, at der er nyt indhold at finde hver eneste gang, du besøger os, da det er vigtigt for os at være under konstant udvidelse, hvilket selvfølgelig bedst gøres ved at servere fantastisk indhold for vores besøgende.

Grundigt research og en stor passion danner fundamentet

Vores artikler ikke blot baseret på en stor passion for bolig og indretning, men samtidig bygger de også på grundigt researcharbejde. Det er også ensbetydende med, at du kan være garanteret, at de produkter, der bliver vist her på siden reelt set er de bedste indenfor deres kategori. Produkterne i vores artikler er ofte udvalgt med fokus på, hvordan de har klaret sig hos diverse testpaneler, hvilke anmeldelser, de har fået, men bestemt også hvor populære de er hos danskerne.

Boliglicious.dk er reklamefinansieret

Her på siden ønsker vi ikke at ødelægge din læseoplevelse ved at klistre vores hjemmeside til med annoncer og reklamebannere. Det er hverken noget, vi har gjort os i tidligere eller noget, som vi kommer til at gøre i fremtiden – derfor skal du selvfølgelig heller ikke frygte for, at du får ødelagt din læseoplevelse af store bannere og irriterende reklamer næste gang, du besøger Boliglicious.dk.

I stedet er vi reklamefinansieret i den forstand, at vi henviser til en række forhandlere på nettet, som forhandler de produkter, vi har udvalgt til vores artikler. Hvis du køber et produkt via ét af vores links, så falder der – i de fleste tilfælde – en lille kompensation af til os. Det er dog vigtigt at understrege, at vi til enhver tid viser den forhandler af produktet, som vi mener er den bedste, så du får produktet til en god pris, men samtidig hos en troværdig forhandler.

Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til det ene eller det andet, eller du af en anden årsag ønsker at komme i kontakt med os, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os pr. mail. Det gøres nemmest via vores kontakt-side.