Brug disse råd til at gøre dit hjem personligt

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Kynisk, koldt og upersonligt. Det er tre ord, som ingen ønsker at høre om sit eget hjem. Disse ord bliver til gengæld ofte brugt om nybyggeri og moderne boliger, hvor sorte og hvide overflader er de eneste nuancer i hjemmet. Det er dog ikke en selvfølge, at disse slags hjem ikke har en chance for at få et personligt præg.

Alle hjem kan på den ene eller anden måde blive personlige, kærlige og rumme store mængder af hygge. Selvom boligindretning er en smagssag, vil disse tre råd utvivlsomt gøre enhver bolig en smule mere personlig!

Intet er mere personligt end DIY

Do it yourself. Et genopstået begreb. Gør-det-selv-projekter har nu fået den fancy betegnelse DIY, der har fået et boost i diverse mode- og boligmagasiner. Det er heller ikke til at komme uden om dette begreb, hvis du gerne vil drage noget personlighed ind i indretningen.

Hjemmelavet ting er altid en stensikker vinder. Det kan være alt lige fra et farverigt maleri til et poleret sofabord. Så længe du selv har haft arbejdshandskerne på, vil møblet altid være et resultat af hårdt og kreativt arbejde. Hvad bliver mere personligt end det?

Hvis du er født med 10 tommelfingre og ikke selv kan prale med at have kunstneriske egenskaber, så kan du eventuelt finde en nær person, der vil hjælpe dig på vej. Så længe du på en eller anden måde har været med fra start, vil det færdige møbel eller kunstværk bringe stor personlighed ind i din indretning.

Find inspiration i planteverden

Selvom du søger et personligt look i din boligindretning, skader det ikke at søge inspiration i boligmagasiner. Faktisk behøver du ikke at kigge på andet end forsiden, før du ser, hvor vi vil hen med dette. På de fleste billeder af folks hjem ser du grønne planter, der har sit unikke spot i indretningen.

Det fantastiske ved planter er, at selvom alle har dem i hjemmet, vil deres mange former, størrelser og farver give dig rig mulighed for at vælge en personlig plante. Du behøver tilmed ikke engang at være bange for, at planten dør, hvis du anskaffer dig kunstige blomster. Man bliver ofte overrasket over, hvor ægte både kunstige blomster og planter ser ud. Derudover kan du finde disse kunstige blomster i flere forskellige varianter. Derved kan du finde en blomst eller plante, der hjælper din boligindretning med at få det helt rette udtryk.

Vær modig i din boligindretning

Hjem i boligmagasiner kan være nok så flotte. Hvad hjælper deres svar på moderne indretning, hvis det ikke passer til din stil? Det er dit hjem, så lad ikke andre bestemme over, hvordan du skal indrette det. Prøv dig frem, og vær modig. Se, hvad der fungerer, og hvad du skal holde dig fra.

En boligindretning er først personlig, når den viser, hvem du er. I første omgang kan du prøve kræfter med DIY og kunstige blomster. Derefter kan du gå skridtet videre og kigge på farver, møbler og andre dele af indretningen. Vigtigst af alt er, at du får et hjem, der både er personligt, kærligt og rummer store mængder af hygge!