Sådan skaber du det fedeste drengeværelse

Er du lige flyttet i ny bolig, og skal du til at indrette drengeværelset? Eller trænger din søn bare til at få opfrisket det nye? Så er du kommet til den helt rigtige artikel. Her i det følgende finder du nemlig en række gode tips til at skabe det fedeste drengeværelse til din søn.

Elektronikken skal være i orden

Er der noget, som mange drenge er vilde med, er det at spille computer og andet elektronik. Derfor er der også noget af det, der skal være styr på inde på drengeværelset. Du kan spare penge på alle former for elektronik med en blue city rabatkode. Så behøver det ikke at koste dig en herregård at skulle opgradere noget af din søns udstyr. 

Hvis du gerne vil bidrage til en ny computer eller noget gamerudstyr til din søn, kan det være en god ide at tage ham med ud på indkøb. De fleste drenge der spiller meget computer, ved lige præcis, hvad det er, at de gerne vil have. En god ide kan også være at vente med at købe de ting, som din søn godt kunne tænke sig, til han har fødselsdag eller til jul.

Det hele skal ikke bare være sort og hvidt

Et drengeværelse kan hurtigt blive meget sort og hvidt, hvilket ofte gør værelset utrolig kedeligt at befinde sig i. Derfor skal du ikke være bange for at eksperimentere med farver og mønstre. Du kan blandt andet male væggene i en flot mørkeblå farve. Hvis du synes, at det bliver for meget med den mørke farve på alle væggene, kan du altid vælge kun at benytte den på en enkelt eller to af væggene. Vælger du at gøre det sidste, kan du beholde de resterende vægge i hvid, eller du kan vælge at finde en lysere nuance af den blå eller anden farve, som du har valgt. Dette skaber et flot spil i rummet, og sørger også for, at det ikke bliver alt for indelukket i rummet. 

Der er størst mulighed for, at der bliver indelukket, hvis der er tale om et lille værelse, uden højt til loft og uden ordentlige vinduer. Det er derfor mest oplagt med en mørk farve i hele rummet, hvis din søn har et stort værelse, med højt til loft og rigeligt med naturligt lys.

Gå op i detaljerne

Rigtig mange drenge – hverken børn, teenagere eller voksne – går særlig meget op i detaljerne i et rum. Dette er dog en skam, der det for alvor er detaljerne, der sætter prikken over i’et og skaber en rød tråd i rummet. Hvis det er dig som forælder, der står for indretningen af din søns værelse, er det bare med at gå til den, hvad angår detaljer. Din søn vil nemlig hurtigt kunne erkende ved det færdige resultat, at værelset ikke ville have set lige så fedt ud uden disse detaljer. 

Hæng nogle fede plakater eller billeder på væggene, find et lækkert gulvtæppe og gode gardiner – gerne mørklægnings – og så er du allerede godt på vej til at skabe et drengeværelse, som er gennemført fra ende til anden.