Få hjælp til at tage afsked med dine kære

Dette er sponsoreret indhold 

Tiden går og desværre løber den ud for alle på et tidspunkt. Når den tid kommer, er det vigtigt at få sagt ordentlig farvel for de efterladte. I sådan et tilfælde kan bedemænd århus, som indebærer bedemandsforretningen H.J. Madsen være til stor hjælp for de pårørende. 

 

Hvad består bedemandsforretningen H.J. Madsen af? 

H.J. Madsen har i tidens løb udviklet sig til at være et stort familiedynasti, der består af fem forskellige forretninger på forskellige lokationer i Aarhus og omegn. Det er i henholdsvis Aarhus Vest, Aarhus Syd, Aarhus C, Trøjborg og Viby J.. Siden 1906 har forretningen udviklet sig fra blot at være en snedkerforretning til at bestå af mange erfarne bedemænd, der breder sig over et stort areal. Det betyder, at der er en stor chance for, at der ligger en bedemandsforretning tæt på dig. Det skulle gerne gøre det hele lidt mere overskueligt i den i forvejen svære tid.

 

Bedemand H.J. Madsen bestræber sig på, at de pårørende kan føle sig tryg og sikker under og efter hele forløbet. H.J. Madsen har en stor portion respekt og forståelse for, at et dødsfald er en svær oplevelse, som også er en lang process at komme igennem. I forlængelse af det kan det også være svært at skulle tage stilling til diverse praktiske problemstillinger og opgaver, hvorfor bedemændene kan tilbyde mange ydelser, der kan lette denne del af processen. Det indebærer blandt andet praktisk hjælp til at få stablet en mindeværdig og flot begravelse på benene samt rådgivning til efterfølgende processer efter et dødsfald. 

 

Bedemandsforretningen H.J. Madsen er i dag drevet af 4. generation og har med mere end 100 år i bagagen opbygget en stor erfaring og ekspertise inden for området. Det gælder både ved blot støtte i sorgen, assistance ved dødsfald, begravelser og bisættelser. Med denne viden kan du trygt drage nytte af din lokale bedemand, som vil hjælpe, rådgive og støtte dig og de andre pårørende igennem hele det hårde forløb fra start til slut.

 

Vidste du, at man kan søge om begravelseshjælp?

En begravelse eller bisættelse kan godt være en dyr affære at få finansieret. Heldigvis kan de efterladte ansøge om begravelseshjælp, hvis den afdøde var en del af det danske folkeregisteradresse system. Det ville betyde, at den afdøde var berettiget til dansk sygesikring. Ydermere er det nødvendigt, at dødsboet bliver underlagt af Skifteretten. Vigtigt at have for øjet er, at satsen og godkendelse af udbetaling af begravelseshjælp afhænger af den afdødes egen formue eller en eventuel ægtefælles formue. Man er altså derfor ikke garanteret af få godkendt og udbetalt begravelseshjælpen. Godkendelsen er ikke afhængig af, om ceremonien er en bisættelse eller en begravelse.    

 

Heldigvis kan Bedemand H.J. Madsen også være behjælpelig med at udforme diverse ansøgningsskemaer, finde påkrævet dokumentation, formueskemaer og meget andet. Det skulle meget gerne gøre hele forløbet lettere for dig.