Sådan fungerer LK IHC Wireless

ANNONCE

LK IHC Wireless er trådløse kontakter, der – som navnet også indikerer – er i stand til at kommunikere med hinanden på trådløs vis. De fungerer enten sammen med et LK IHC Control-system eller som en selvstændig løsning. Det bærer en lang række fordele med sig at benytte sig af LK IHC Wireless-kontakter i hjemmet.

Én af de klare fordele ved den trådløse kommunikation mellem kontakterne er, at du kan placere dine nye stikkontakter steder, hvor det normalt ikke ville være muligt. Du kan dog også sagtens genbruge nogle af dine eksisterende elinstallationer, hvis dette er at foretrække. LK IHC Wireless er dog fremragende uanset hvad.

Fås som trådløse kontakter eller kablede enheder

Hvis du gerne vil købe LK IHC Wireless, så kan de enten købes som helt trådløse kontakter eller som kablede enheder, der kan erstatte de kontakter, du har på nuværende tidspunkt. Langt de fleste, der vælger at købe LK IHC Wireless-kontakter, gør det fordi de kan sættes eller klæbes op der, hvor du ikke har trukket elkabler.

Det er blandt andet ensbetydende med at du kan montere den på en glasvæg. Det kan du selvfølgelig ikke gøre med en traditionel stikkontakt. De kablede enheder kan tilføje fjernstyring med trådløs kommunikation, mens de ligeledes også kan tilføje nye funktioner såsom lysdæmpning og forskellige former for relætryk.

Sådan fungerer LK IHC Wireless

IHC Wireless-systemet kan enten styres centralt ved hjælp af et LK IHC Control-system eller arbejde sammen individuelt med den eller de steder og udtag, kontakterne kontrollerer. Samtidig bliver det faktisk også muligt for dig at styre dem trådløst ved hjælp af en særlig fjernbetjeningsenhed. Det er selvfølgelig også en fordel.

Både batteritryk, kablede kontakter og fjernbetjeninger fungerer som sendere, mens både dine lampeudtag og dine stikkontakter vil fungere som modtagere. Det betyder, at det er muligt for dig at parre de enkelte enheder med hinanden, men du kan dog også samle alle kontakter i hele din bolig i et IHC Control-system.

Det er samtidig også noget, der gør det muligt for dig at programmere, kontrollere og overvåge alle dine el-installationer i boligen. Det bedste af det hele er selvfølgelig at du kan gøre dette fra ét og samme sted. Det er netop dét, der ligger til grund for, at der er flere og flere, der vælger at investere i LK IHC Wireless.

Bør opsættes af en elektriker

Hvis det er noget, du gerne vil have i din egen bolig, så er det en god idé at lade en elektriker om at sætte det op for dig. Så er du nemlig sikker på, at det hele er sat op på en sikker måde og at det virker som det skal. Du bør dog ikke tøve med at investere i LK IHC Wireless, da det er en helt formidabel teknologi.