Kontinentalsenge test – her er et par rigtig gode bud

Kontinentalsenge er gennem de sidste par år gået hen og blevet mere og mere populære blandt danskerne

, hvilket også er ganske forståeligt, da det er en yderst behagelig seng, som sikrer dig en god nattesøvn. Men hvad er en kontinentalseng egentlig? Denne sengetype er ganske enkelt kendetegnet ved, at den er opbygget af flere lag – typisk tre lag – hvor den nederste del er en boxmadras, den midterste en springmadras, og den øverste er en topmadras. Herudover bruger en kontinentalseng desuden ikke rammer, men er altså bare tre madrasser, der er placeret oven på hinanden, hvilket desuden har den effekt, at sengen som regel bliver lidt højere end den mere traditionelle seng.

Kontinentalsenge bedst i test

En stor fordel ved en kontinentalseng er bl.a., at du ikke får den irriterende revne i midten af sengen, da denne type er dækket med en topmadras. Du får desuden en yderst behagelig seng og god komfort, som kan være med til at give dig en rigtig god nattesøvn. En kontinentalsang er altså i bund og grund en sengetype, der giver masser af komfort, og så fås den desuden til en meget fornuftig pris, der er til at betale for alle.

De mange lag, som omtalt tidligere, gør, at den er ekstremt behagelig at ligge i, og der er netop derfor mange danskere, der vælger at skifte deres almindelige senge ud med kontinentalsenge. Denne test er udarbejdet i samarbejde med Sov-bedre.dk. Læs mere omkring de bedste kontinentalsenge i deres kontinentalseng test. Du vil i nedenstående artikel blive præsenteret for 7 forskellige kontinentalsenge, så du forhåbentlig vil kunne gå ud og vælge den helt rette for dig efterfølgende.

JupiterTest af kontinentalsenge

→ Find den hos forhandleren lige her

Den allerførste seng forhandles hos Bedre Nætter og er fra mærket Jupiter. Denne model er dansk produceret af yderst professionelle danske håndværkere, hvilket tydeligt ses i designet – den er ganske enkelt en fryd for øjet. Denne model er et rigtig godt bud for dig, der søger komfort, design og kvalitet i én samlet løsning, men som samtidig ikke ønsker at betale en halv formue for det.

En af fordelene ved Jupiter-modellen er, at den har et ekstra madraslag, hvilket øger komforten og giver dig en endnu bedre nattesøvn. Selve platformen i sengen udgøres af en uovertruffen boxmadras, mens det er en vendbar springmadras med 5 komfortzoner, der udgør sengens øverste lag. Disse to madrasser sikrer, at du ligger yderst behageligt og får en sund liggeposition hver eneste nat. Det er desuden muligt både at få madrassen i enten fast eller medium afhængig af hvilken vægt og kropsbygning, den skal passe til.

Er du på jagt efter en kontinentalseng, der har et indbydende og stilsikkert look, og som med garanti vil passe ind i alle soveværelser, kunne denne Jupiter No. 1-kontinental være et rigtig godt bud. Her er kvaliteten i top, samtidig med at selve designet er gennemtænkt og udførligt.

Senses LuxKontinentalsengetest

→ Find den hos forhandleren lige her

Den næste seng forhandles ligeledes hos Bedre Nætter og er fra den yderst populære Senses-kollektion. Denne seng tilpasser sig dig og dine behov – og det gælder altså lige fra temperaturen til liggepositionen. Du er her sikret en flot seng, der tydeligt bærer præg af dansk håndværk, når det er bedst. Når man køber et produkt fra Senses, er man garanteret en luksusseng, der vil kunne holde i mange år fremover.

Øverst finder du topmadrassen, og her kan du vælge imellem to forskellige typer, som begge er af høj kvalitet, og begge er desuden en hel del tykkere end de mere traditionelle topmadrasser. Dette har den effekt, at de er bedre til at tilpasse sig din krop og liggeposition, og herudover gør det dem blødere og mere behagelige at ligge på. Springmadrassen består af det trykaflastende og temperaturregulerende Cooltex-skum, som omgiver madrassens fjedre. Dette gør, at du ikke oplever modtryk i løbet af natten, og at du dermed opnår en dybere søvn og en bedre restitution.

Søger du dansk produceret luksushåndværk til en overkommelig pris, kunne Senses Lux-modellen være det helt rette valg for dig. Her er du garanteret masser af støtte og komfort, samtidig med at du får en seng, der er stilren og klassisk i sit design.

Budget kontinentalseng 140×200 (inkl. topmadras)

Bedst i test kontinentalseng

→ Find den hos forhandleren lige her

Denne kontinentalseng er en af de mere billige modeller på markedet, og den kan købes hos webshoppen boboonline, der er en online møbelforhandler. Selvom modellen er i en lavere prisklasse, er det stadig en rigtig god seng. Den er danskproduceret, og den er meget enkel og stilfuld i dets design. Det betyder, at den vil kunne passe ind i de fleste danske hjem sammen med den eksisterende indretning. Sengens mål er 140 cm x 200 cm, og den kan derfor både bruges af enkeltpersoner eller parret, der godt kan lide at sove tæt. Selve sengen er opbygget af flere madraslag, og netop disse madraslag er med til at skabe et meget højt komfortniveau, der kan være med til at sikre dig en god nattesøvn.

Sengen består af tre lag, som er en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Selve sengens platform udgøres af boxmadrassen, og oven på den finder man springmadrassen. Springmadrassen er 5-zonet og vendbar, og du kan få den med enten medium eller fast fasthed. Disse to typer madrasser giver tilsammen en rigtig god seng med høj komfort. For at gøre sengen endnu bedre får du også en topmadras med, som er en 40 mm poly top topmadras. Denne kontinentalseng kan passe godt ind i manges budget, da det er en meget fornuftig pris for en ny seng. Selvom den er billig, er den stadig af god kvalitet og kan hjælpe med at forbedre din nattesøvn.

Euphoria 160×200Test af kontinentalseng

→ Find den hos forhandleren lige her

Denne model er lidt dyrere, men du får også rigtig mange gode funktioner og en rigtig god seng. Den består af multipocketfjedre, og den vil være et rigtig godt valg, hvis du ønsker en samlet løsning, hvor både topmadras og ben indgår i prisen. Selve springmadrassen består af et ekstra fjedrelag, der består af 500 multipocketfjedre pr. kvadratmeter. Dette er med til at gøre den mere fast og bevirker, at din kropsvægt kan blive fordelt ud på flere individuelle fjedre, og det er med til at sikre dig god støtte og komfort.

Denne seng bliver normalt anbefalet, hvis din eller den samlede vægt, der skal ligge på sengen, overstiger 100 kg. Eftersom det er en kontinentalseng, er denne model også opbygget i tre lag. Det nederste lag består af en boxmadras med skum, og den sidder i en solid træramme. Næste lag består af en vendbar springmadras. Det, at du kan vende springmadrassen, er med til at forlænge sengens levetid. Når madrassen er slidt på den ene side, vender du den blot om, og så er den så god som ny.

Med denne seng får du en valgfri topmadras, hvor du enten kan vælge mellem en Visco AIR 9 cm topmadras eller en FloatGel Latex topmadras på 7 cm. Begge madrasser er af høj kvalitet, og du bestemmer helt selv, hvilken du vælger. Så hvis du ønsker en kontinentalseng, der passer til en vægt over 100 kg, kan denne model helt sikkert anbefales. Du vil få en kvalitetsseng med en solid opbygning, hvor alle vigtige dele indgår i prisen.

TOM TAILOR Nordic Box – Medium – BeigeDen bedste test af kontinental

→ Find den hos forhandleren lige her

Tom Tailor Nordic Box er en rigtig lækker kontinentalseng, der kan købes hos Unoliving.com. Den har et meget stilrent og lækkert design, og derfor kan den passe ind i de fleste soveværelser. Med sengen får du en topmadras med, der består af en 5 cm blød skumkerne, og dette er med til at sikre dig et højt komfortniveau. Madrassen har en medium fasthed, og det betyder, at den som regel anbefales til personer, der vejer mellem 60 kg og 80 kg.

Selve fjedrene i sengen er kvalitets Bonellfjedre, der er blevet fordelt ud på fem komfortzoner. Dette bevirker, at din krop vil få den rette støtte. Dette glæder for hele kroppen, blandt andet lænden og nakken. Sengens betræk består af 100 procent polyester, og det er muligt også at købe en matchende bænk, der passer til sengen, hvis man vil fuldende stilen i soveværelset. Benene på både sengen og bænken består af lyst træ.

Sengen her vil være et rigtig godt valg for dig, der går meget op i designet og udseendet af dit soveværelse samtidig med, at du gerne vil have en seng af meget høj kvalitet, som du kan være sikker på at komme til at sove godt i hver nat.

Continentalseng – Comfort – 140×200 cmBillige kontinentalsenge

→ Find den hos forhandleren lige her

Den sidste kontinentalseng i denne test er fra Coop og er en af de lidt billigere modeller, der passer til de flestes sengebudget. Selvom sengen er i en lavere prisklasse, betyder det ikke, at der er blevet gået på kompromis med kvaliteten – for det er der bestemt ikke. Denne model har hele to boxunderdele, der er opbygget af minibonellfjedre. Du får kontinentalsengen i en flot, sort farve, der giver den et klassisk look. Hvis du køber denne seng, får du en topmadras med i købet. Denne topmadras er vaskbar og består af et indlæg af 25 mm latex. Dette er med til at give dig den korrekte støtte, som din krop har brug for, mens du sover. Madrassen er i en medium fasthed, og det gør, at den normalt bliver anbefalet til personer, der vejer under 75 kg.

Med til sengen får en 2,5 års reklamationsret på hele sengen og 15 års garanti, hvis der skulle ske et brud på enten rammen eller fjedrene. Dette er også vigtigt at tage med i sine overvejelser, hvis der mod forventning skulle ske noget med sengen. Denne Firenze model er meget let at vedligeholde og gøre rent, og hvis dette bliver gjort ordentligt, vil du få en seng, der kan holde i mange år. Dette er altså en meget enkelt og god seng til en meget fornuftig pris, så hvis disse ting er noget, du er på udkig efter, vil denne model være et rigtig godt bud på en ny kontinentalseng.

Hvad man bør være opmærksom på, når man skal ud og købe en kontinentalseng

Du er i ovenstående artikel blevet præsenteret for 7 rigtig gode bud på nogle gode kontinentalsenge, men her giver vi yderligere råd til, hvad man egentlig skal være opmærksom på, når man er på udkig efter en ny kontinentalseng. Man bør først og fremmest sikre sig, at både boxmadrassen, springmadrassen og topmadrassen er af rigtig god kvalitet. Der er desværre en kedelig tendens til, at producenter nedprioriterer boxmadrassen, i og med at det er sengens nederste lag, men denne madras har stor betydning for komforten, og det er derfor nødvendigt med en boxmadras af høj kvalitet.

Du bør ydermere altid tjekke, om der egentlig er tre lag af madrasser, da der er nogle, der simpelthen sparer det nederste lag væk og stadig kalder det for en kontinentalseng. I bund og grund bør man bare holde sig til de mest førende mærker og producenter på markedet – så kan det nærmest ikke gå galt.

Valg af topmadras

Endelig er det ganske essentielt, at man ikke ender med at vælge en alt for blød topmadras. Det forholder sig sådan, at mange danskere fejlagtigt vælger en blød topmadras, da de føles behageligere, når man kort er inde og afprøve forskellige typer i en sengeforretning. Men det er her vigtigt at overveje det faktum, at man tilbringer utrolig mange timer i sin seng hvert eneste år, og såfremt man ligger på en madras, der er alt for blød, kan det i værste fald gå ud over din ryg. Husk derfor altid at vælge en madras, der har en vis fasthed, og som giver dig den støtte, du har brug for.