Sponsoreret indhold
Det kan godt svare sig at sørge for, at husets tag er ordentligt, særligt hvis man går med tanker om at skulle sælge huset inden for de næste kommende år. Et dårligt tag vil se rigtigt skidt ud på tilstandsrapporten, og det vil skræmme mange potentielle købere væk. Husets tag er generelt set en stor økonomisk udgift, der kan trække husets værdi betydeligt ned, såfremt det ikke er i orden. Derfor kan det give mening at lægge nyt tag på huset. Hvis du har en håndværker gemt i dig, kan det være, at du kan lægge taget selv. Der er mange penge at spare på håndværkertimer, hvis du selv kan lægge taget. Det er dog langt fra alle, der har de egenskaber, og det kan derfor være smart at se på, hvordan man kan spare penge, selvom det er professionelle, der monterer taget. Læs med her, hvor du får en guide til at anlægge nyt tag på huset.
Vælg tagpap – noget af det nemmeste at lægge
Hvis du begiver dig ud i at lægge taget selv, kan tagpap være et rigtigt godt sted at starte. Det er noget af det nemmeste at lægge, og derfor en anbefaling værd til dig, der begiver dig ud i at lægge taget selv. Tagpap har i sig selv mange fordele og kan derfor også anbefales til dig, der skal have professionelle til at montere taget. Det er som sagt nemt at opsætte, men der er også andre fordele, såsom at det er perfekt til udhuse og garager, let at bruge til renoveringer, der er lang levetid, hvis det monteres ordentligt, og det er billigt i forhold til andre tagmaterialer. Tagpap pris er meget forskellig, men heldigvis kan du indhente 3 uforpligtende tilbud på tagpap inkl. montering. Det gøres nemt via hjemmesiden, hvor du kort beskriver opgaven og så fremsendes de 3 tilbud til dig via din mail.
Tagpap pris
Der findes forskellige former for tagpap, og prisen afhænger af dit valg af tagpap og valget af håndværker. Du skal generelt regne med, at tagpap koster mellem 900-1.500 kr. pr. m2, når det inkluderer montering. Den endelige pris afhænger bl.a. af antallet af m2, hvor mange lag tagpap du ønsker, om det skal monteres med eller uden lister, hvor stor hældningen er på taget, og om der er diverse forhindringer i taget f.eks. i form af vinduer.