Guide: Dette kan du bruge din forlængede weekend på

Hvis du er så heldig at kunne holde forlænget weekend, men ikke ved hvad du endnu skal foretage dig, så kan du her lade dig inspirere. Måske er det som du trænger allermest til, faktisk at være derhjemme for at hygge dig. Måske trænger du til et lille eventyr. Man kan faktisk nå utroligt meget på eksempelvis tre til fire dage, så her får du et bud på spændende aktiviteter.

 

Nogle mennesker foretrækker at flade ud når de har nogle velfortjente fridage. Andre, skal helst have noget at give sig til. Der er skam ikke noget galt med nogle af tingene, men er man lidt rastløs, så er det måske en god idé at have et par muligheder i baghovedet. For eksempel kan man gå i gang med spændende boligprojekter derhjemme.

 

Giv boligen den helt store tur

Nogle gange trænger man altså bare til forandring derhjemme. Hvad enten det betyder den helt store oprydning eller deep-clean rengøring eller, at det betyder ny indret er jo så lige det. Du kunne eksempelvis give boligen lidt kulør, med enten en ny vægfarve eller tapet. Du kunne også tage på udkig efter nye farverrige tæpper, pyntepuder eller flotte grønne planter. Det er faktisk ikke altid, at det kræver så meget at give boligen et lille pift i forhold til udseendet. Hvis du alligevel er derhjemme, kan du eventuelt give dig til forskellige boligprojekter.

 

Tag på smuttur til Gøteborg

Nogle gange, kan det være tiltrængt lige at komme lidt væk hjemmefra. Men når man er lidt begrænset med tid, så er det en god idé at vælge en destination, som ikke er så langt hjemmefra. For eksempel kan man tage en lille tur til Gøteborg. Her kan man blandt andet besøge Kronhusboderne og Haga. Gøteborg byder desuden også på mange andre spændende seværdigheder som eksempelvis Liseberg og museums. Byen har så meget at byde på for både børn og voksne, og så kan man faktisk sejle direkte dertil fra Danmark. Læs mere her, hvis du har brug for mere information om den skønne svenske by.