En god seng er vigtig for en god søvn og et friskt sind

Dette indhold er sponsoreret

Vi kan ikke komme udenom, at en god nats søvn er noget af det absolut vigtigste for kroppen og for sjælen. Når vi sover godt om natten, er vi om dagen mere oplagte, vores humør er bedre, vi er bedre til at holde fokus igennem dagen og vi har energi nok til dagens strabadser. En god nats søvn giver mere end man lige tror. Derfor er en af de bedste investeringer vi kan gøre os en god seng, der passer til os. Vi bruger lang tid i vores senge i løbet af natten, det anbefales hertil, at man sover 7 til 8 timer om natten. Hvis man har en dårlig seng, så er det for mange timer, liggende på ét sted. Man kan vågne op med ømme muskler og stive led, og man kan ligge og vende og dreje sig i flere timer, og derfor vågne op uden fornyet energi. Derfor er det så vigtigt at vælge den helt rigtige seng.

Høj komfort for din søvn

En af skandinaviens førende madras producenter er Jensen. De producerer over 150.000 madrasser årligt og er blevet et kvalitetsvaremærke i hele Norden, samt internationalt. Når du anskaffer dig en seng fra jensen senge, så får du altså en seng i høj kvalitet. Det gælder for alle senge, herunder kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser. Der er noget for enhver smag, og der er helt sikkert en seng, der passer til din krop og dine behov. Jensen senge producerer også topmadrasser og der kan du f.eks vælge en madras fra Softline serien, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige hårdhedsniveauer og forskellige tykkelser. Du kan også anskaffe dig lidt mere luksus ved en TempSmart madras, hvor du får en temperaturregulerende madras, så du kan undgå at fryse eller at få det for varmt i løbet af natten. Herved kan du vinke farvel til svedige dyner, eller at vågne op rystende af kulde. For endnu mere komfort og luksus kan en StarRose madras med dens 10 centimeter tykkelse, samt et Kairo-Kashmir betræk, give dig en vidunderlig søvn.

Nordisk kvalitet

Drømmer du om at sove bedre og få endnu mere ud af dine vågne timer? Så er Jensen senge din redning. At finde den perfekte seng er lidt af en jungle, dog ikke hvis det vigtigste for dig, er høj kvalitet og komfort. Jensen arbejder med stolthed og kundskab, og det ser man i deres senge. Derfor er det også helt naturligt, at Jensen senge er blevet et kvalitetsvaremærke i hele Norden.