5 tips til den mere personlige indretning

Når man flytter ind i en helt ny bolig, så står man typisk over et større indretningsprojekt. For nogle personer, er dette et spændende projekt som de står overfor. For andre knap så meget. Men indretningen, er naturligvis vigtigt for at man kan skabe det mere personlige hjem, som altså afspejler en selv. Det er for eksempel meget moderne med den mere minimalistiske nordiske stil i hjemmet, men det er ikke for alle.

 

Hvis du gerne vil indrette hjemmet, så det udstråler ren hygge og virkelig repræsenterer dig, så kan det være du kan få glæde af nogle af de kommende tips. For man behøver ikke have et hjem, som ligner mange andres. Det er sjovere at skille sig ud.

 

#1 Farver – masser af farver!

Det gør bare rigtigt meget for hjemmet, hvis der også er nogle farver at kigge på. Hvad enten det er farvestrålende malerier, tæpper, puder eller pynteting, så giver det et utroligt flot look til hjemmet.

 

#2 Mix af nyt og gammelt

En god blanding af gamle møbler og nye ting, gør bare rigtigt meget for stilen i et hjem. Retro-stilen er nemlig ikke til at tage fejl af. Hvis du synes de gamle møbler er lidt for kedelige, så kan du måske overveje at male dem, i stedet for at smide dem ud.

 

#3 Fotos på væggen

Hvad er mere personligt i et hjem end flotte fotos fra ens liv? I stedet for de mere traditionelle portrætter, kan du måske gøre noget ved fotos fra gode minder i dit liv. Du kan eventuelt redigere dem, og gøre noget sjovt ud af dem, og derefter få dem fremkaldt og hænge dem op.

 

#4 Er du til boheme-stilen?

Der er noget helt særligt over denne stil, som ligesom giver et orientalsk indtryk, men som også er hyggeligt at se på. Boheme-stilen er faktisk ret populær, men du kan jo personliggøre den på mange måder.

 

#5 Grønne planter

Det er ikke bare sundt for indeklimaet med grønne planter, det er også enormt flot at kigge på. Du kan altså skabe din helt egen jungle derhjemme. Så kan det vist ikke blive mere eksotisk.