Giv dit hjem en makeover med disse fem lette og billige tricks

Det behøver ikke koste en bondegård at indrette sin bolig personligt, moderne og følge boligmagasinernes trends. I denne artikel giver vi dig fem både lette og ikke mindst billige måder hvorpå du kan trylle lidt farve og fest ind i dit hjem og friske indretningen op.

Put farve på en enkelt væg 

En meget populær trend inden for boligindretning, som ligeledes ikke kræver en hel masse, er at male en enkelt væg i dit hjem. Vælg en dæmpet eller neutral farve, hvis du synes ideen virker lidt vild. Ved kun at male en enkelt væg i et rum, skaber du dybde, ro og rummet vil komme til at virke størrer. Køb nogle farveprøver med hjem fra byggemarkedet og vælg den helt rette farve til din indretning. 

Pynt op med wallstickers 

En nem og fleksibel måde at friske nogle rum op i dit hjem er ved at pynte æggene med wallstickers. Wallstickers er store klistermærker du kan hænge op på din væg som dekorativ pynt i stedet for at male motiver direkte på væggen. Det smarte ved wallstickers er nemlig at du blot kan trække klistermærkerne af og erstatte dem med nogle nye, når du igen trænger til en opfriskning i dit hjem. Wallstickers egner sig særligt godt til børneværelset, hvor der ikke altid går lang tid imellem interesseskiftende. Besøg https://smartstickers.dk/ for at se det enorme udvalg og finde dem der passer bedst ind i dit hjem. 

Genbrugsjagt

Det behøver ikke koste kassen at købe nye møbler, der kan pifte din indretning op. Besøg din lokale genbrug og se hvilke skatte de gemmer på. Ved at indrette med få ældre møbler i et ellers moderne hjem, skaber du et helt unikt og personligt twist, som er et boligmagasin værd. Du kan med stor fordel pifte de gamle og slidte møbler op med en klat maling. 

Fyld dit hjem med grønne planter og farverige blomster

En måde at friske dit hjem og indretning op på er ved at bringe naturen indenfor. Fyld vindueskarmene op med krukker med grønne planter og vaser med afskårne blomster. Ikke nok med at planterne og blomster er smukke for øjet, så bidrager de også til et bedre indeklima. Hvis du synes det er svært at holde planterne i live og ikke gider bruge din tid på dette, så undersøg markedet for naturtro plastisk alternativer, som vil pynte mindst lige så fint.

Lav en personlig billedvæg 

Ved at samle udvalgte af dine gamle malerier, fotos og plakater, indramme dem og afslutningsvist hænge dem op sammen, skaber du et helt unikt og personligt samlet kunstværk. Leg med farverne og materialerne på rammerne for yderligere wow-faktor. 

 

Vi håber denne artikel har givet dig blod på tanden til at smøge ærmerne op og komme i gang med at give dit hjem en makeover. Men ikke mindst at den har givet dig vished om at dette boligprojekt ikke behøver at koste kassen.

Så er der ikke andet tilbage end at sige: God arbejdslyst!