Sådan skaber du et naturligt udtryk i stuen

Dette indlæg er lavet i samarbejde med den / de samarbejdspartnere der linkes til.

I dagens samfund er naturen ofte på dagsordenen. Desværre skyldes det i mange tilfælde den klimakrise, som dommedagsprofeter ser som årsag til jordens kommende undergang. Heldigvis ser det ikke ud til, at naturen helt forlader vores samfund lige nu og her – hvilket også ville være en skam!

Naturen har netop nogle egenskaber, som intet andet kan erstatte. Friskhed, sundhed og positivitet er blot nogle af de mange skønne kvaliteter, som den grønne natur medbringer. Derfor er det med god grund, at diverse magasiner for boligindretning har taget den grønne farve i brug, når de moderne hjem skal pryde på forsiden. Læs med og bliv klogere på, hvordan netop din indretning kan få gavn af de naturlige kvaliteter!

Tag naturen direkte ind i hjemmet

Planter. Disse små, grønne stykker af natur er måske den største trend inden for boligindretning her for tiden. I alt lige fra de store luksusvillaer til de små kollegieværelser er diverse planter blevet en del af indretningen. Planterne er ikke kun moderigtige og en fryd for øjet. Nogle planter har en positiv påvirkning på både rummets klima, stuens sammenhæng og dit humør.

Der er derfor mange gode grunde til, at planter har fået en plads i diverse hjem. Derudover kan du finde alverdens planter i vidt forskellige størrelser, hvilket gør dem yderst alsidige og perfekte til enhver indretning. Med selv den mindste plante får din stue et friskt og naturligt udtryk.

Hvis du er i tvivl, om du kan holde liv i planten på grund af din travle hverdag, så fortvivl ej! Det er nemlig forskelligt, hvor meget pleje en bestemt plante kræver. Til den travle naturelsker kan en kaktus være et alternativ til en frodig plante. Derudover har udviklingen af plastikplanter resulteret i, at man med det blotte øje stort set ikke kan se forskel på en ægte og en falsk plante.

Brug grøn som farvetema

Den grønne farve er også blevet en fast del af farvepaletten, når designere og producenter skal vælge farver til deres møbler. Farvens mange symbolikker kan sagtens overføres til et møbel, hvilket gør netop denne nuance populær i indretningen.

Det er blevet helt normalt med en designet kvalitetssofa i grøn, som dem du kan finde på SOFA.dk. Da sofaen i sig selv fylder en stor del af pladsen i stuen, vil farven på møblet have stor indflydelse på den samlede stemning i rummet. Den grønne farve vil derfor virkelig skinne igennem, når den befinder sig på en smuk sofa.

Derudover vil flere grønne elementer i indretningen skabe en smuk harmoni, som du sagtens kan tilføje et mere naturligt og personligt præg. Den grønne farve fungerer nemlig sublimt med træsorter – uanset nuancer. Din stue vil derved trække på flere naturlige elementer end blot den populære, grønne farve!

Brug den grønne farve i din indretning

Du kan hurtigt og nemt få den grønne farve ind i din stue. En lille plante kan være et godt sted at starte. Hvis du er vild med farven og dens mange kvaliteter, kan du derefter gå videre med en grøn sofa, lænestol eller pyntepude. Du vil hurtigt opleve, at den nye, naturlige stemning i din stue vil ændre mere end blot din indretning. Det naturlige udtryk vil utvivlsomt få positiviteten frem i både din indretning og dit sind!