Tre måder at bruge tæpper på i dit hjem

Sponsoreret indhold

I gamle dage var tæpper den nemmeste måde at holde et hjem varmt på. Gammeldags gulvbelægning og isolering gjorde, at kulde tit var svært at holde ude af hjemmet, så et lag uld eller bomuld gjorde en kæmpe forskel. I dag er der stadig en praktisk måde at benytte tæpper til hjemmet på, men de er lige så vel et udtryk for stil og personlighed i dit hjem.

Der findes flere måder, du kan bruge tæpper på i dit hjem. Hvis du er vant til enten en moderne bolig, hvor tæpper er mere form end funktion, eller en ældre bolig, hvor tæpper er mere funktion end form, kan det dog være svært at vide, hvor man skal starte. Derfor får du her tre måder at bruge tæpper på i dit hjem, så du kan få inspiration til at vælge dit næste tæppe.

Den åbenlyse – tæpper til gulvet

Gulvtæpper er nok ikke lige så spændende som tæpper til sofaen eller til væggen, men der er et bredt udvalg, og man kan finde flere forskellige design, der gør det nemt og sjovt at finde et tæppe til gulv. De klassiske persiske tæpper er stadig populære i mange hjem, og de giver helt klart lidt farve til et dansk hjem. Dog kan man også finde meget inspiration i de moderne gulvtæpper, der kommer i minimalistiske prints eller helfarver.

Foruden design eller print kan man også overveje form og facon på tæppet. Det er muligt at finde indtil flere smukke, helt cirkulære tæpper, som giver en rundere, blødere form til enhver stue. Ligeledes kan en løber også give indtrykket af et længere rum. Hvis man føler for det, kan et tæppe til gulvet blive ens hovedsagelige inspiration til indretning af resten af rummet, da tæpper, som det jo vides, virkelig binder rum sammen.

Den hyggelige – tæpper til sofaen

Er du dansk med stort D, så holder du højst sandsynligt af masser af hygge. Her kan et tæppe til sofaen virkelig hjælpe med at skabe den ønskede stemning i din stue eller på et værelse. Der findes et kæmpe udvalg af tæpper til sofaen på markedet, og disse kommer selvfølgelig også i et væld af farver, prints, materialer og størrelser. Hvis du er på markedet efter tæpper til sofaen, kan du med fordel besøge FermLiving.dk. Hos FermLiving.dk finder du hovedsageligt moderne, minimalistiske tæpper til sofaen i bløde og lækre materialer.

Som udgangspunkt lægges ens tæpper til sofaen enten i en kurv ved sofaen, eller også lader man den blot ligge henover et ryg- eller armlæn. Dog kan man også gøre noget ud af opbevaringen af sine tæpper til sofaen, som kan få dem til at se lidt mere indbygget ud. Eksempelvis kan man hænge dem op.

Den raffinerede – tæpper til væggen

Ligegyldigt om der er tale om pyntetæpper eller tæpper til sofaen, så kan det give dit rum en særlig karakter at hænge dine tæpper på væggen. Smukke tæpper kan jo være kunst i sig selv, og de kan enten virke som et farverigt blikfang eller en accentfarve til resten af dit rum, alt efter hvad du vælger.

Kombiner dine flotte tæpper på gulvet, i sofaen og på væggen med flotte tøjstativer. Her kan du få inspiration fra butikkerne, som ofte har flotte tøjstativer hængende med deres tøj. Er du på markedet efter forskellige tøjstativer, er der selvfølgelig et godt udvalg. Hvis du leder efter særligt solide tøjstativer, kan du eventuelt se hos Prip-Inventar.dk. Tøjstativer til butik fra Prip-Inventar.dk er nemlig yderst stærke, og du kan vælge mellem en masse forskellige typer tøjstativer her.