Trådløs musik i boligen

! Sponsoreret indhold !

Når du skal indrette din bolig, er du nødt til at tage højde for placeringen af dit lydanlæg, så der kan trækkes de kabler og ledninger, der skal bruges til anlægget.

Ledninger der ligger og flyder på gulvet, eller langs væggen pynter ikke, og det er temmelig besværligt, hvis du ønsker at lave om i indretningen.

Du kan få flere gode råd til boligindretning i vores store boligsektion.

Trådløs musikinstallation

Hvis du bruger trådløse højtalere til dit anlæg, er installationen meget lettere, og du skal ikke tænke på at flytte kabler, bare fordi du ommøblerer.

Trådløse højtalere har den fordel, at du let kan afspille musik fra din telefon, tablet, computer og andre enheder – og gvis du får gæster, kan de ligeledes uden problemer afspille musik på dine højtalere direkte fra deres egen telefon.

En anden fordel ved en trådløs installation, er muligheden for at anvende såkaldte multi room-højttalere (flerrumshøjttalere), hvor du kan vælge at høre den samme musik i hele boligen eller at høre forskellig musik i hvert rum. Begge dele er super smarte – og yderst brugbare i hver deres situationer.

Når du er færdig med indretningen og opsætningen af dit trådløse musikanlæg, kan du slappe af i sofaen med Mariah Carey i højtalerne og et spil på computeren. Hvis du kunne tænke dig at se Mariah live, kan du prøve lykken på Maria Casino og vinde billetter til hendes koncert.

Mulighederne med trådløse musik installationer

Hvis du ikke har kravet om multi room-funktionen, kan du komme i gang med trådløs musik, blot ved at købe en enkelt bluetooth-højtaler. De moderne højtalere har god lyd og kan uden problemer spille op til selv den vildeste fest.

Du kan afspille fra alle de almindelige streamingtjenester såsom Spotify, Apple Music, Google Play, YouSee osv., og hvis du skal på ferie, på stranden eller på festival, så tager du selvfølgelig bare højtaleren med.

En ulempe ved bluetooth er, at rækkevidden mellem den enhed der afspiller musik, f.eks. din telefon og højtaleren kun er få meter, og signalet svækkes, hvis det skal igennem vægge og etageadskillelser.

Hvis du allerede har et traditionelt musikanlæg, men bare ønsker at kunne afspille trådløs musik, så findes der en del løsninger, som tilmed at ganske billige. Google Chromecast Audio er en mulighed der kan være interessant at kigge på.

En anden mulighed er at afspille musikken via Wi-Fi, det trådløse netværk i boligen. Wi-Fi-højtalere er typisk lidt større end de transportable bluetooth-højtalere, men mange Wi-Fi-højtalere har til gengæld multi room-funktion.

En Wi-Fi-højtaler afspiller lyd direkte fra internettet, så der er intet krav om, at din telefon skal være i nærheden.