Tilfreds rejselysten hjemme fra din bolig

Disse tider er især hårde for de rejseglade mennesker, som efterhånden har fået slemme rejseabstinenser. Når du rejser, er en del af magien, at du gør og oplever ting, du ikke plejer. Denne del af rejsen kan du med lidt kreativitet sagtens efterarbejde hjemmefra. I stedet for at længes efter bedre tider kan du tilfredsstille din rejselyst hjemme fra din bolig med disse sjove idéer.

Spis mad fra dine yndlingslande

Du kan enten bestille takeaway fra et nyt sted eller google dig frem til spændende retter fra andre lande og selv gå i krig i køkkenet. Prøv for eksempel, om du kan lave nationalretten fra dine yndlingslande. Du kan for eksempel søge på mexicansk, italiensk, vietnamesisk eller noget helt fjerde.

Bliv klogere på fly

Fly er kæmpe maskiner, der på magisk vis svæver over himlen – har du nogensinde tænkt på det? Hvis du er interesseret i teknik, kan du i stedet fordybe dig i aerospace testing og lære om, hvordan det giver dig mulighed for at rejse fra land til land.

Se dokumentarer fra dine drømmedestinationer

Googl dig frem til de fedeste dokumentarer fra dine favoritlande. Sæt gerne noget stemningsmusik på i baggrunden, og find lækre udenlandskinspirerede snacks frem. Se dem sammen med familie eller venner, og bliv inspireret til, hvor I skal rejse hen næste gang, og hvad I skal lave.

Gense dine rejsebilleder

Du har sikkert alle dine rejsebilleder til at ligge i en gammel mappe på computeren eller telefonen. Hiv en aften ud af kalenderen, hvor du drikker eksotiske drinks og genoplever dine bedste rejseminder. Hvis du har mod på det, kan du også lave en hyggelig minde-scrapbook med de bedste øjeblikke.

Planlæg din næste rejse

En anden måde at ære rejselivet på og samtidig skabe noget at se frem til er at begynde at planlægge din fremtidige ferie. Undersøg destinationer, seværdigheder, overnatningsmuligheder og byens bedste restauranter. Du kan både planlægge ambitiøse jordomrejser eller en mere realistisk to-ugers-getaway.

Byd syden velkommen i dit hjem

Du kan også tage en dag, hvor du skruer ekstra op for varmen og ifører dig dit sommertøj. Hæng tørklæder i loftet, hold picnic på gulvet, spil brætspil i sengen, eller blæs dine oppustelige badedyr op – kun fantasien sætter grænser! Du kan for eksempel lave en regel om, at TV’et skal være slukket hele dagen. Det drejer sig om at hive en dag ud af kalenderen, hvor du laver noget, som du ikke plejer.