Test af seks elektriske løbehjul – Få fart på med det perfekte el-løbehjul

Hvis du tror, at løbehjul kun er til børn, så kan du godt tro om igen. Løbehjul kan eksempelvis bruges til sjov og leg af voksne, der har lyst til at suse af sted. Det elektriske løbehjul er samtidig det perfekte transportmiddel, fordi det fylder så lidt, og fordi det kan nå en høj hastighed. Der findes el-løbehjul til enhver pengepung, så du kan med garanti finde et, der passer til dig. Vi tester her seks forskellige elektriske løbehjul, der har forskellige designs og funktioner. Når du har læst denne test, kan du snart suse af sted på det perfekte el-løbehjul.

Razor Power Core E90 fra Coop – smart og billigt el-løbehjulel løbehjul test

Set hos Coop.dk for 1.499 kroner

Dette første løbehjul fra Coop egner sig bedst til børn og teenagere, men kan bruges af alle, der vejer under 54 kg. Løbehjulet kan altså sagtens bruges til voksne, der ikke vejer så meget. Løbehjulet kan bruges af personer, der er over 8 år. Løbehjulet er lavet af Razor, der er en stor virksomhed, som producerer el-løbehjul i høj kvalitet og til gode priser.

Løbehjulet er perfekt til at køre små ture, for det kan køre op til 40 minutter, før batteriet igen skal oplades. Det tager omkring 12 timer at oplade batteriet helt. El-løbehjulet kan køre op til 14 kilometer i timen, men motoren starter først, når du har fået sparket løbehjulet i gang, og det kører 5 kilometer i timen. Løbehjulet har en håndbremse, så du har fuld kontrol, når du cruiser af sted på cykelstierne. Du kan nemlig hurtigt bremse, hvis det går lidt for stærkt.

Vær opmærksom på vægten

Hvis du køber dette løbehjul, skal du være opmærksom på, at det ikke kan bære så mange kg som de andre løbehjul i denne test. Hvis du mangler et løbehjul til dit barn eller din teenager, kan dette el-løbehjul derfor være en rigtig god investering. Løbehjulet har, i modsætning til flere andre el-løbehjul, ikke så mange detaljer eller gadgets. Kort sagt, så kan løbehjulet det, det skal – det kan få dig op i fart, det kan bremse, og det kan køre ture i op til 40 minutter.

Hvis løbehjulet bare skal fungere, er dette løbehjul fra Razor altså et godt bud. Løbehjulet fås i lilla, pink eller grøn, så du har mulighed for at finde det løbehjul, som du bedst kan lide. Løbehjulet er i den billige ende af prisskalaen, så det kan være et rigtig godt sted at starte, hvis du drømmer om et el-løbehjul.

Denver SCO-80110 – hurtigt el-løbehjul med smarte funktionertest el løbehjul

Set hos Coolstuff.dk for 2.149 kroner

Dette el-løbehjul til voksne kan bære op til 100 kg og kan betjenes af personer, der er over 14 år. Elektronikmærket Denver producerer et stort udvalg af kvalitetselektronik, der kan gøre din hverdag sjovere og nemmere. El-løbehjulet fra Denver er et af de produkter. Med et elektrisk løbehjul kan du lynhurtigt komme fra A til B. Er farten vigtig for dig, kan du med fordel vælge dette løbehjul, der kan få dig hurtigt frem. Samtidig kan løbehulet tages med alle steder.

Noget af det smarte ved løbehjulet er nemlig, at det kan foldes sammen, så du kan have det med på farten. Det er smart, hvis du har brug for et løbehjul, der kan transportere dig til togstationen eller busstoppestedet. Samtidig har løbehjulet en række smarte funktioner, som kan hjælpe dig, når du står på løbehjulet. El-løbehjulet har blandt andet et gashåndtag, en elektrisk bremse og et display, der viser hastigheden og batteriniveauet.

Lækkert design

El-løbehjulet fra Denver er en god investering til dig, der gerne vil have den fulde oplevelse. Løbehjulet er godt, hvis du ikke vil gå på kompromis med design og funktioner. Løbehjulet har nemlig smarte detaljer, som enhver gadgetnørd vil elske. Samtidig kan du blive en af de hurtigste på cykelstien, da løbehjulet kan køre op til 20 kilometer i timen. Når du kører på dette løbehjul, kan du hvile benene helt. Du behøver nemlig blot at stå på brættet, mens elmotoren får dig frem.

Det tager mellem to og tre timer at oplade batteriet helt, og så kan du køre op til 12 kilometer, før det skal oplades igen. Løbehjulet har et simpelt, sort design, der vil falde i de flestes smag. Hvis du leder efter et hurtigt, smart og sammenfoldeligt el-løbehjul, så er dette et rigtig godt bud.

JFS Urban Sprinter – høj hastighed og kraftigt batteribedste el løbehjul

El-løbehjulet fra JFS kan bære 100 kg og kan bruges af personer over 12 år. Løbehjulet til voksne har mange praktiske detaljer, som du kan nyde, mens du suser af sted på cykelstien. Løbehjulet har gashåndtag på styret, bremser på baghjulet og har lys både foran og bagpå. Det betyder, at løbehjulet er meget sikkert, da du bliver set i trafikken. Løbehjulet kan lynhurtigt klappes sammen, så du kan have det med overalt. Hvis du skal på ferie, kan du blot smide det ind i bilen. Det eneste, du ellers skal huske, er opladeren, da løbehjulet skal oplades, når det har kørt et stykke.

Med dette el-løbehjul kan du komme helt op i fart. Du kan køre hele 25 kilometer i timen, så du kan hurtigt komme frem til din destination. Løbehjulet kan altså sagtens erstatte cyklen, hvis du skal i skole eller på arbejde. Når løbehjulet skal oplades, tager det kun to timer, før det er helt opladt. Det er meget hurtigere end de andre elektriske løbehjul i denne test.

Designet på dette løbehjul er meget enkelt og pænt, og de fleste vil kunne lide det. Der er ingen farvestrålende detaljer, da hjulet er helt sort og simpelt. Prismæssigt ligger dette løbehjul i den høje ende, så du skal ikke vælge dette, hvis du vil have et meget billigt løbehjul. Til gengæld er løbehjulet meget hurtigt og solidt, og så har det en meget hurtig opladningstid, så du kan hurtigt komme ud på vejene igen, hvis løbehjulet løber tør for strøm.

Razor E-Prime fra Hubshop – el-løbehjul med høj hastighed og smarte detaljerelektrisk løbehjul test

Set hos Hubshop.dk for 3.199 kroner

Dette el-løbehjul til voksne er fra Razor og kan bære en vægt på op til 80 kg. Det er et rigtig smart løbehjul, hvis du gerne vil bruge det til transport. Det er nemlig solidt og hurtigt, så du kan bruge det dag ud og dag ind som et alternativ til cyklen. Løbehjulet er lavet i aluminium og kan nemt og hurtigt foldes sammen. Du kan altså tage løbehjulet helt med ind på arbejdspladsen og have det liggende, til du igen skal bruge det. Alternativt kan du bruge det støttehjul, der sidder på løbehjulet. Med det kan du parkere løbehjulet hvor som helst.

Løbehjulet fra Razor kan køre op til 24 kilometer i timen, så du kan lynhurtigt komme hen, hvor du skal være. Løbehjulet har en elektrisk gaskontakt, der sidder på styret, så det er nemt at komme op i fart. Du skal være opmærksom på, at batteritiden er 40 minutter, så tag opladeren med, hvis du skal på ferie med løbehjulet. Du kan holde øje med batteritiden på en LED-skærm på styret.

Løbehjulet passer til alle, der vejer under 80 kg, men i højden passer det til alle. Du kan nemlig selv justere højden, så den passer til dig. Løbehjulet har et simpelt og flot design i grå og sort. Prisen ligger i den højere ende af skalaen, men du får til gengæld høj kvalitet for pengene, hvis du vælger dette løbehjul fra Razor.

Xiaomi Mi M365 fra Roboteksperten – el-løbehjul med fuld fart og cruise controlbedste elektriske løbehjul

Set hos Roboteksperten.dk for 3.495 kroner

Dette løbehjul til voksne er fra Xiaomi og er et meget solidt et af slagsen. Det kan nemlig bære personer på op til 1.000 kg. Det anbefales, at løbehjulet kun bliver brugt af personer, der er over 15 år. Løbehjulet er produceret af elektronikproducenten Xiaomi, der er helt fremme i skoene, når det kommer til blandt andet smartphones og fjernsyn. Det ses også på dette løbehjul, da der findes en smart app til løbehjulet. På appen Mi Home App kan du se din hastighed og batteritiden på løbehjulet. Du kan også se batteritiden på et LED-display på styret.

Xiaomi var en af de første producenter af elektriske løbehjul, så de har haft god tid til at udvikle de mange smarte detaljer, der findes på deres løbehjul i dag. En anden smart funktion ved løbehjulet er, at det kan foldes sammen. Du kan derfor altid have det med under armen, og du kan have det med, hvis du har brug for at transportere løbehjulet i bil, bus eller tog.

kører op til 25 km/t

Noget af det særligt ved dette løbehjul er, at det kan køre helt op til 25 kilometer i timen. Det er en høj hastighed for et elektrisk løbehjul. Hvis du har en fartbølle gemt i dig, kan dette løbehjul altså være et rigtig godt bud. Du kan køre hele 30 kilometer, før du skal genoplade batteriet. Det er længere, end de fleste andre elektriske løbehjul kan køre på en opladning. En anden praktisk og smart ting ved løbehjulet er, at det har cruise control. Det betyder, at du får en ensartet fart. Det giver dig samtidig meget bedre kontrol over el-løbehjulet.

Løbehjulet har samtidig pneumatiske dæk, der sørger for, at hjulene ikke skrider. Det betyder, at løbehjulet er mere sikkert at køre på, da det er sværere at vælte. Løbehjulet har samtidig et dobbelt bremsesystem, der giver en behagelig opbremsning. Løbehjulet fra Xiaomi har et enkelt og flot design med røde og sorte farver, som de fleste vil kunne lide. Løbehjulets pris ligger i den høje ende, men der er altså ikke sparet på noget som helst, så du får virkelig noget for pengene.

SS1 – el-løbehjul med lygter og høj farttest af el løbehjul

Dette løbehjul kan bære op til 120 kg, og det anbefales, at det kun bruges af personer, der er over 15 år. Dette løbehjul er rigtig godt, hvis du gerne vil have et løbehjul, der er fuldt ud lovligt.  Løbehjulet har nemlig både ringeklokke, reflekser og lygter foran og bagpå. Hvis du vil have et løbehjul, som du straks kan tage med på cykelstien, så er dette altså et rigtig godt bud.

Hjulene er både solide og punkterfri, så du skal ikke bekymre dig om at køre over noget, der flænser dem. Samtidig er dette løbehjul smart, fordi der er bremser foran og bagpå. Forhjulets bremse er elektronisk, mens baghjulsbremsen er mekanisk. Løbehjulet har et digitalt display, der viser hastigheden.

Dette løbehjul kan køre 20 kilometer i timen. Når batteriet er fladt, tager det mellem to og tre timer at lade det op igen. Så bliver det næsten ikke hurtigere. Løbehjulet er praktisk, fordi det hurtigt kan foldes sammen og tages med overalt. Dette løbehjul har et simpelt design i rødt og sort, som passer til de fleste. Løbehjulet ligger i mellemklassen, når det kommer til pris. Hvis du vil have et rigtig godt løbehjul til en stærk pris, er dette altså et godt bud.

Hvilket el-løbehjul er det bedste?

Hvis du vil have et godt og solidt løbehjul, så er alle disse seks el-løbehjul gode valg. Alle de elektriske løbehjul er i høj kvalitet, så lige meget hvilket du vælger, får du et slidstærkt løbehjul. Vi har udvalgt løbehjul fra tre forskellige prisklasser, så der er noget for enhver pengepung. Hvilket et du skal vælge, kommer både an på din pengepung og dine behov. De billigste løbehjul kan nemlig en masse, men hvis du vil have sjove gadgets og ekstra detaljer, så skal du investere i et af de dyrere løbehjul.

Hvis du vil have et godt og billigt løbehjul, kan du med fordel vælge Razor Power Core E90 fra Coop, som er det billigste i denne test. Det kan alt det, som et elektrisk løbehjul skal kunne, og så behøver du ikke at bruge en formue på det. Hvis du vil betale mere for et løbehjul, kan du med fordel vælge Xiaomi Mi M365, der kan bære op til 1.000 kg og køre meget stærkt. Dette løbehjul har desuden en tilknyttet app, så den vil med garanti falde i elektroniknørders smag. Begge disse løbehjul har klaret sig rigtig godt i denne test.