Stingray Gyngestol fra Fredericia Furniture

Er du på udkig efter den populære og eftertragtede Stingray Gyngestol? Fredericia Furniture kan bryste sig af en særdeles imponerende portefølje af populære møbler, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er deres berømte Stingray-gyngestol, der tager førstepladsen over de mest anerkendte møbler fra Fredericia Furniture – og derfor er det naturligvis også lige netop dén stol, som det her blogindlæg skal handle om.

Leder du efter en Stingray-gyngestol? Du kan købe den til en rigtig god pris hos Livingshop.dk, der er landets største online-forhandler af designermøbler. Find Stingray hos Livingshop her

Stolen er blevet designet af den danske Thomas Pedersen, som har modtaget både Den Danske Designpris i såvel 2008 og 2009, men ikke nok med det, så har Thomas Pedersen og Stingray også vundet det tyske Red Dot Award 2008, hvilket er én af de mest prestigefyldte designpriser, når det kommer til design af møbler – derfor er det bestemt også noget som både Thomas Pedersen og Fredericia Furniture kan være dybt stolte over.

Stingray Gyngestol

Moderne og anerkendt gyngestol

Som nævnt ovenfor, så er den populære Stingray-gyngestol blevet designet af af danskeren Thomas Pedersen. Den blev designet i forbindelse med hans afgangsprojekt fra Arkitektskolen i Aarhus tilbage i 2002, hvor Pedersen (i modsætning til mange af de andre arkitekter) valgte at designe og udarbejde et møbel i glasfiber i stedet for træ. Hans utraditionelle design skulle dog vise sig at blive til en international succes.

Han havde faktisk blot en meget simpel vision om, at han ville skabe en gyngestol, hvor det var muligt at have skifte mellem forskellige siddestillinger. Endvidere, så var det også idéen med hans Stingray-gyngestol, at det skulle være afslappende og beroligende at sidde i den pågældende gyngestol. Begge dele er lykkedes ham rigtig godt, da Stingray er en fantastisk stol, der byder på en sublim komfort, som ganske enkelt indbyder til afslapning på absolut højeste plan.

Ifølge Thomas Pedersen har han blandt andet fundet rigtig meget inspiration fra muslingeskaller. Det er dem, der har givet ham inspirationen til at skabe den utraditionelle, men dog både smukke og uhyre komfortable form. Stolen har vækket rigtig meget opsigt og begejstring hele verden over som følge af dens nærmest svævende udtryk, som du blandt andet kan takke stålkonstruktionen uden tværgående linjer for. Det skal naturligvis også nævnes, at stolen har skiftet navn fra Rokke til Stingray som følge af den meget pludselige succes på den internationale scene.

Stingray gyngestol – Pas på de mange Stingray-kopier

Når en stol oplever en stor succes på international basis, så er det ganske enkelt umuligt at undgå, at der ikke dukker kopier op – og sådan forholder det sig også med Stingray Gyngestolen fra Fredericia Furniture. Det er naturligvis ensbetydende med, at du skal fokusere på at undgå disse kopier, som dog oftest er at finde på udenlandske webshops, hvorfor det på absolut kraftigste vis anbefales at holde sig til de danske forhandlere af stolen.

Både ovenfor og nedenfor henviser vi til en troværdig forhandler af den populære Stingray gyngestol, der ikke blot har eksisteret på det danske marked i rigtig mange år, men samtidig også er én af de største danske webshops med salg af designermøbler. Derfor kan du også være helt og aldeles sikker på, at der er tale om en forhandler med rent mel i posen, hvorfor du naturligvis heller ikke skal være bange for, at de Stingray-modeller, de forhandler er kopier.

Køb din Stingray-gyngestol hos Livingshop

Stingray ChairSom nævnt ovenfor, så er Livingshop én af de største og mest anerkendte forhandlere af designmøbler her i Danmark. Det er din sikkerhed for, at det er en reel forhandler og du rent faktisk modtager en Stingray-stol, der er ægte. Hos Livingshop har du en række muligheder for at personliggøre din Stingray-stol, inden du bestiller den – du kan bl.a. vælge blandt mange forskellige farver på både stol og stel.

Mere specifikt, så får du muligheden for at vælge mellem enten en stol, der er udført i enten sort eller hvidt kulfiber, mens du har muligheden for at vælge mellem et stel, der enten er sort eller hvid, eller udført i enten rustfrit stål eller krom. Du kan derfor sammensætte lige netop dén variation af Stingray, som appellerer mest til dig. Du skal naturligvis være opmærksom på, at prisen varierer alt efter, hvordan du vælger at sammensætte din stol.

Stor besparelse ved køb af Stingray Gyngestol online

Det at gøre sig et køb af et produkt som en Stingray Gyngestol på nettet er helt klart en ganske god idé, hvis du gerne vil finde den bedste pris. Det er typisk sådan, at de priser, som du eksempelvis kan finde på sådan noget som en gyngestol fra en producent som Fredericia Furniture vil ligge på et niveau, der er væsentligt lavere end de priser, som du har mulighed for at finde rigtig mange andre steder, og det er derfor i høj grad noget, der er værd at tage med i sine overvejelser i forbindelse med, at du står og skal erhverve nyt møblement til dit hjem. Hos forhandleren, Livingshop, har du mulighed for at finde stolen i flere forskellige varianter, og der vil ligeledes forelægge mulighed for, at du netop her vil kunne gøre dig et køb af stolen indenfor et prisleje, der er ganske attraktivt.

Findes i flere forskellige farver og modeller

Den populære Stingray Gyngestol har du mulighed for at finde i en række forskellige varianter. Fredericia Furniture har nemlig produceret stolen i en række forskellige varianter – og du har derfor mulighed for at “sammensætte” stolen specifik efter dine konkrete ønsker. Du kan vælge imellem flere forskellige farver og materialer. Herudover er der også mulighed for, at du kan købe selve stolens stel i flere forskellige materialer alt efter ønske. Du kan se de forskellige varianter, du kan vælge imellem, ved at klikke her.

Mange pynter gyngestolen med et flot lammeskind

Mange af de folk, der vælger at anskaffe sig en Stingray Gyngestol vælger foruden at erhverve sig Stingray-stolen også at købe et flot og stilfuldt lammeskind til at ligge henover stolen. Dette kan være medvirkende til at give et eksklusivt og unikt touch på stolens udseende. Hvis du gerne vil finde et nydeligt lammeskind til Stingray-stolen, er der rig mulighed for, at du kan finde dig et flot og passende lammeskind, som passer til netop dine konkrete behov online. Klik her og find hvid lammeskind.