Frederik Bagger glas – Den populære Crispy-serie

Der skal ikke lægges skjul på, at Frederik Bagger er et navn, der er kommet meget på tale i løbet af de seneste par år. Han er søn af den anerkendte, danske designer Erik Bagger, hvis virksomhed han også har arbejdet for i rigtig mange år, hvor han gennem tiderne har varetaget alskens typer af jobs, hvorfor han også har solid erfaring indenfor, hvad det vil sige at arbejde med og i en designvirksomhed.

Find alle Frederik Baggers anerkendte og elegante glas såvel som hans øvrige produkter hos Livingshop.dk. Se hele udvalget af lige her!

Frederik Bagger lancerede sit eget brand og sin egen serie af glas tilbage i 2014. Han har altid proklameret, at de kombinerer hans passion for æstetisk design såvel som den erfaring, han har optjent gennem hans fars designvirksomhed. Endvidere, så har opvæksten med en far som Erik Bagger naturligvis også haft stor indflydelse på hans design, da en sådan opvækst bærer noget med sig.

Stor fokus på krystalglas

Der skal ingen tvivl være om, at Frederik Bagger har valgt at lægge fokus ét sted; på krystalglas. Hans fokus har hele tiden været på at skabe produkter af glas, hvorfor han også skaber nogle af de absolut bedste af sin slags. Idéen fra Baggers side er, at skabe et brand, hvor forbrugerne får produkter, der ikke blot emmer af skandinavisk design, men også af både æstetik og funktionelt design.

De mange glasprodukter fra Frederik Bagger har fået serienavnet Crispy. I denne serie findes der hele seks forskellige produkter; Cripsy Highball, Crispy Lowball, Crispy Mini, Crispy Love såvel som Crispy Bowl 1 & 2. Serien er blevet særdeles populær blandt de danske forbruger, hvilket med garanti skyldes at han har fået at skabe de smukkeste facetslebet krystalglas i en moderne udgave, men dog med aspekter af retro-inspiration.

Frederik Bagger – Crispy Lowball

Frederik Bagger - Crispy LowballStørrelse: D: 8,5 cm., H: 9,7 cm.
Materiale: Blyfri krystalglas
Pris: 299 DKK
Forhandler: Livingshop.dk

Crispy Lowball er ikke blot de perfekte whiskyglas, men kan samtidig også bruges til øvrige væsker, hvilket inkluderer alt lige fra ganske almindeligt vand til kaffe – det afhænger blot af dit humør. Der er tale om et par elegante krystalglas, der bliver solgt i smukke gaveæsker indeholdende 2 stk. glas. Derfor er det også en ideel gave til manden eller kvinden, der har alt – eller bare for at forkæle dig selv.

Krystalglassene fra Frederik Bagger tåler maskinopvask på glasprogram, hvorfor du ikke er nødsaget til at vaske dem op i hånden. De er fremstillet af blyfri krystalglas, der sikrer dig glas af høj kvalitet, der har en lang levetid. Endvidere, så får du også hele to års garanti for glaspest, hvis du køber et sæt Crispy Lowball fra Frederik Bagger, der desuden kan bryste sig af en helt exceptionel holdbarhed.

Glas fra Crispy-serien er fremstillet af glas af certificerede råvarer for ensartet klarhed og glas, mens de samtidig også er FDA-godkendt for at være fri af giftige tilsætningsstoffer. Crispy Lowball måler 9,7 cm. i højden og har en diameter, der lyder på 8,5 cm., hvorfor de har en størrelse, der minder meget om øvrige whiskyglas, der er fremstillet af krystalglas.

Frederik Bagger – Crispy Highball

Frederik Bagger - Crispy HigballStørrelse: D: 6,5 cm., H: 16 cm.
Materiale: Blyfri krystalglas
Pris: 299 DKK
Forhandler: Livingshop.dk

Her er der tale om et sæt rigtig flotte krystalglas, der er blevet designet af den talentfulde, unge designer, Frederik Bagger. De er naturligvis også en del af den eftertragtede Crispy-serie, der – uden tvivl – er den mest populære serie af produkter fra Frederik Bagger. Crispy Highball er én af de mest populære typer af glas fra Frederik Baggers både anerkendte og eftertragtede Crispy-serie af krystalglas.

Hvad end dit humør er til vand eller til drinks, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at disse smukke glas skaber den perfekte finish til borddækningen, hvad end du har gæster forbi til mad og drikke eller du derimod blot skal dække op for dig selv. Crispy Highball tåler selvfølgelig maskinopvask på glasprogram, hvorfor du ikke skal vaske dem op i hånden efter brug.

Der er tale om glas, der er fremstillet af blyfri krystalglas, der er af rigtig god kvalitet, hvorfor du er garanteret, at der er tale om gas af exceptionel holdbarhed. Køber du et sæt med 2 stk. Crispy Lowball fra Frederik Bagger, så får du intet mindre end 2 års garanti for glaspest – og så er det endda også FDA-godkendt for at være fri for giftige tilsætningsstoffer såvel som fremstillet af certificeret råvarer for ensartet klarhed og glas.

Frederik Bagger – Crispy Mini

Frederik Bagger - Crispy MiniStørrelse: D: 4,9 cm., H: 6,1 cm.
Materiale: Blyfri krystalglas
Pris: 299 DKK
Forhandler: Livingshop.dk

Hvis du er af den opfattelse af Crispy Lowball er en anelse for store til dig og de behov, du ønsker opfyldt, så bør du i stedet se nærmere på Crispy Mini. Crispy Mini fra Frederik Bagger har en højde, der lyder på 6,1 cm. og en diameter, der lyder på 4,9 cm. De er en anelse mindre end Crispy Lowball, så derfor er de f.eks. også ganske passende som vandglas, men kan naturligvis også bruges til andet.

Som nævnt, så er Crispy Mini ikke helt så store som Crispy Lowball, men de er dog heller ikke helt så populære som den lidt større model. Det ændrer dog ikke på, at glassene er særdeles smukke og kan bruges til et bredt spektrum af drikkevarer, hvilket inkluderer alt lige fra almindeligt vand til whisky og endda kaffe, hvis det ønskes – og så passer de perfekt til enhver borddækning, hvor de giver et sublimt finish.

Crispy Mini bliver leveret i en gaveæske med 4 stk. De tåler maskinopvask på glasprogram, så du ikke skal vaske dem op i hånden efter brug. På lige fod med de andre glas i Crispy-serien, så er Crispy Mini naturligvis også fremstillet i blyfri krystalglas, der både er blevet FDA-godkendt som værende fri for giftige tilsætningsstoffer, mens de også er certificeret som værende fremstillet af råvarer, der sikrer en ensartet klarhed og glas.

Frederik Bagger – Platin Lowball

Frederik Bagger - Platin LowballStørrelse: D: 9,5 cm., H: 10 cm.
Materiale: Blyfri krystalglas
Pris: 249 DKK
Forhandler: Livingshop.dk

Frederik Bagger har også designet andre glas end dem, der er at finde i hans populære Crispy-serie. På det seneste har han også lanceret hans Platin-serie, der er blevet særdeles godt modtaget. Her er der tale om et smukt og elegant krystalglas, der blandt andet kan bruges til at servere diverse drinks i, da de har et meget eksklusivt design, der med garanti vil imponere både familie og venner.

Dét der kendetegner Frederik Baggers nye Platin-serie er, at toppen af glassene er blevet malet med ægte platin, hvilket vil få en rigtig smuk patina med tiden, som blot vil få glassene til at se endnu bedre ud. Platin Lowball fra Frederik Bagger har en diameter, der lyder på 9,5 cm., mens deres højde lyder på hele 10 cm., hvorfor det er glas af en relativt stor størrelse, der er tale om.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at disse klasse vil blive tolket som en ægte klassiker om mange år – og allerede nu bliver de tolket som en moderne klassiker, der kan tages frem gang på gang. Glassene passer naturligvis godt sammen med de øvrige produkter fra Platin-serie, hvorfor du med fordel kan dække op med hele Platin-serien, hvis du skal have familie eller venner på besøg til mad og drikke.

Frederik Bagger – Platin Highball

Frederik Bagger - Platin HighballStørrelse: D: 8 cm., H: 15 cm.
Materiale: Blyfri krystalglas
Pris: 249 DKK
Forhandler: Livingshop.dk

Hvis du godt kan lide de nye glas fra Frederik Baggers nye Platin-serie, men er af den opfattelse at Platin Lowball-glassene er en kende for små, så kan du i stedet vælge at se lidt nærmere på Platin Highball, der er større. De har en diameter, der lyder på 8 cm. og en højde, der lyder på 15 cm., hvorfor de er 5 cm. højere end Platin Lowball, mens diameteren er en anelse mindre.

På lige fod med Platin Lowball, så er dette glas naturligvis også blevet håndmalet med ægte platin, som også vil få en rigtig flot patina med tiden, hvilket blot giver de smukke og elegante glas endnu mere karakter end, hvad de har i forvejen. Der skal ikke lægges skjul på, at idéen med Platin-serien fra Frederik Bagger har været at skabe en række glas, der emmer af både elegance og luksuriøsitet.

Endvidere, så er det naturligvis også værd at nævne at Platin Highball-glassene passer sublimt sammen med de øvrige produkter i Platin-serien. Disse glas vil med sikkerhed blive de mest foretrukne glas i hjemmet, hvad end der ellers er af glas i den respektive husstand. Køber du et sæt med Platin Highball-glas, så medfølger der to glas.