Sovesofa test – Her finder du de 14 bedste sovesofaer

I vores store sovesofa test vil vi hjælpe dig godt på vej i din jagt efter den helt rigtige sovesofa. Vi har fundet en række forskellige modeller på markedet, så du kan udpege den helt rette variant til netop dit behov. Du kan se de mange forskellige modeller nedenfor.

ForhandlerNavnPrisSovemålLeveringstid
Recast5.295,-140×200 cm2-8 hverdage
Vidar6.999,-140×200 cm3-5 uger
Zeal4.145,-70×200 cm12-20 hverdage
Ghia6.110,-80×200 cm2-3 uger
Bloomingville8.499,-104×205 cm3-5 uger
Supremax Deluxe E.L10.025,-155×200 cm2-3 uger
Splitback Frej8.585,-115×210 cm12-20 hverdage
Alexis3.499,-120×195 cm2-12 hverdage
Oldschool6.994,-115×210 cm12-20 hverdage
Tripleback sofabed7.730,-114×210 cm3-5 uger
Idun Lounger12.235,-140×200 cm12-20 hverdage
Osvald10.305,-150×200 cm12-20 hverdage
LaForma3.099,-107×180 cm2-3 uger
Clubber5.995,-115×210 cm12-20 hverdage
Bifrost Lounger11.435,-155×200 cm2-3 uger
Lucy3.499,-110×220 cm
Dublexo9.165,-115×210 cm2-3 uger
Long Horn10.594,-140×210 cm12-20 hverdage

En sovesofa er et multifunktionelt møbel, der både bærer fordele og ulemper med sig. I løbet af de seneste par år er flere og flere danskere begyndt at se muligheder i de mange forskellige sovesofaer, hvilket naturligvis også har medført, at flere og flere danskere begynder at investere i sovesofaer til alt lige fra soveværelset til stuen.

Der kan selvfølgelig være flere årsager til, at man vælger at investere i en sovesofa, men oftest er det som en erstatning for den traditionelle seng eller derimod som en erstatning for den primære sofa i stuen – hvad end det er det ene eller andet, du går og overvejer, så er du i hvert fald garanteret optimal udnyttelse af den plads, der er i lokalet, hvad end det er stue eller soveværelse.

Du kan finde et imponerende udvalg af moderne sovesofaer hos Bedre Nætter. Deres udvalg af sovesofaer er præget af modeller med et minimalistisk design og en kvalitet i absolut verdens klasse!

Der er rigtig mange, der ser muligheder i at investere i en sovesofa, men langt de fleste af dem er dog også af den opfattelse, at det hverken er synderligt behageligt eller komfortabelt at sove på en sovesofa. Det er dog en myte, der ikke længere bør eksistere, for der er sket rigtig meget for markedet med sovesofaer i løbet af de seneste par år.

Derfor kan du naturligvis også sagtens investere i en sovesofa, der er særdeles komfortabel, som både fungerer rigtig godt som sofa og som seng. Det handler naturligvis om, at holde fokus på at finde en sovesofa, der både fungerer godt som sofa og som seng – det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at du skal være villig til at betale prisen, hvis du gerne vil have en god sovesofa.

Heldigvis forholder det sig således, at du har mulighed for at vælge mellem et væld af forskellige sovesofaer, da de kan fås i et bredt spektrum af størrelser, designs og udformninger. I og med, at udvalget er betydeligt større end for blot ganske få år siden, så har du bedre forudsætninger for at finde, hvad du tolker som den perfekte sovesofa.

Det er dog også ensbetydende med, at du skal se blandt et meget større udvalg af sovesofaer – det skyldes selvfølgelig at udvalget er meget større, så derfor er der også flere modeller, der skal frasorteres, inden du finder frem til, hvad du vil kunne betragte som den helt perfekte sovesofa for dit vedkommende. Derfor er det også vigtigt, at du væbner dig med tålmodighed, inden du igangsætter eftersøgningen.

Recast

Recast - Sovesofa

Størrelse: 140 cm x 200 cm

Find den hos:
→ Bedre Nætter (5.295 DKK)

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange sovesofaer på markedet, men hvis du leder efter en billig sovesofa, som samtidig kan bryste sig af at være både stilfuld og lækker, så bør du se nærmere på en sovesofa som Recast.

Det er ikke blot en sovesofa, der har et pragtfuldt design, men det er samtidig også en model, der er blevet skabt på en sådan vis, at den på absolut perfekt vis kan kombinere dit søvn-og siddebehov, hvilket blandt andet bliver understreget af det faktum, at den er blevet udstyret med komfortable posefjedre af rigtig god kvalitet, der i særdeleshed er med til at sikre dig, at du får en søvn, der er på niveau med den søvn, du ville få i en helt almindelig seng.

Recast er endnu en sovesofa fra danske Innovation, der altid har været kendt for at levere driftssikre møbler, hvilket selvfølgelig ikke er nogen undtagelse med deres sovesofaer og Recast i særdeleshed. Endvidere, så har de altid været særdeles dygtige til at lade sig inspirere af 50’erne og 60’ernes design, for derefter at give deres design en modernisering.

Det har de også har gjort med Recast, der er blevet inspireret af den populære 60’er-stil, der er blevet moderniseret, så den har et smukt design, der passer til den nuværende tendens med minimalistisk og stilrent design. Recast bliver leveret med rigtig lækkert stof, som føles særdeles godt og den bliver selvfølgelig leveret med rigtig lækre træben, der virkelig understreger, at der her er tale om en model fra absolut ypperste klasse.

Zeal

Zeal - Sovesofa

Størrelse: 70 cm x 200 cm

Find den hos:
→ Bedre Nætter (4.145 DKK)

→ Unoliving (4.145 DKK)

Hvis du ønsker at udnytte pladsen i din bolig på optimal vis, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du er rigtig godt stillet ved at investere i en sovesofa, da det kan være den absolut bedste løsning på dit pladsproblem. Årsagen til dette er, at en sovesofa som Zeal vil kunne dække både dit sofa-behov og dit senge-behov, men uden at du har behov for at have et møbel stående, der fylder mere end en helt almindelig sofa.

Zeal er en sovesofa, der er skabt af det danske brand Innovation, der – meget tydeligt endda – har fundet inspiration til denne sofa fra det klassiske 50’er look. Dog har sovesofaen fået en overhaling og er blevet mere moderniseret, hvorfor den passer rigtig godt ind i enhver bolig.

Zeal er en sovesofa, der kan bryste sig af et særdeles eksklusivt look, der får den til at passe rigtig godt ind i langt de fleste stuer, værelser og sågar også gæsteværelser, hvis du har ét sådant værelse og ønsker at bruge din sovesofa dér. Denne sovesofa er blevet bygget op med posefjedre, hvilket betyder, at du både er garanteret en behagelig sidde- og liggepositur, hvilket særligt er en fordel i forbindelse med at sikre dig en god nattesøvn.

Der skal selvfølgelig heller ikke være nogen tvivl om, at det lækre stof, som sovesofaen kan bryste sig af er med til at gøre det endnu mere behageligt at både sidde og ligge på sovesofaen. Slutteligt, så er Zeal ikke synderligt stor, hvorfor den er et oplagt valg for dig, der gerne vil spare på pladsen.

Splitback Frej

Splitback Frej Sovesofa

Størrelse: 115 cm x 210 cm

Find den hos:
→ Bedre Nætter (8.585 DKK)

Der findes rigtig mange sovesofaer fra Innovation, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at Splitback Frej er én af de mere interessante muligheder, hvis du er på jagt efter en ny sovesofa. Her får du nemlig en sovesofa, der kan bryste sig af at have et skandinavisk design, der blandt andet byder på stilrene armlæn i træ såvel som muligheden for at lave en individuel indstilling af ryglæn.

De giver både et rigtig lækkert finish og samtidig også er med til at gøre sovesofaen mere funktionel – derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at hver enkelt detalje er blevet gennemtænkt og at der er intet ved denne sovesofa fra danske Innovation Living, der er blevet overladt til det tilfældige.

Ovenstående kommer med garanti heller ikke bag på dig, hvis du har kendskab til Innovation og til deres lange historie som én af Danmarks absolut førende producenter af sovesofaer. I dette tilfælde er der tale om en sovesofa, der er blevet designet af både Oliver Weiss Krogh og Per Weiss, der begge er velkendte danske designere, der har udarbejdet rigtig mange lækre møbler for Innovation Living.

Hvis du investerer i en Splitback Frej fra Innovation Living, så får du selvfølgelig mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige tekstiler, der er med til at sikre dig, at du ender med at stå tilbage med en sovesofa, der passer perfekt sammen med din øvrige indretning i det lokale, hvor du har intentioner om du at gerne vil have placeret din nyindkøbte Splitback Frej.

Ghia

Ghia - Sovesofa

Størrelse: 80 cm x 200 cm

Find den hos:
→ Bedre Nætter (6.110 DKK)
→ Unoliving (6.110 DKK)

Ghia er en sovesofa fra danske Innovation, der kan bryste sig af at have et helt fortrinligt design. Der er tale om en klassisk daybed, som Innovation har formået at lade sig inspirere kraftigt og skabe deres helt egen nyfortolkning. Den kan blandt andet bruges til at tage mindre middagslure, til overnattende gæster eller til ganske almindelig afslapning.

Ghia er en sovesofa, der kan prale af at have et skarpt design, der er med til at gøre den særdeles repræsentativ, men det er dog ikke noget, der har haft indflydelse på hverken komforten eller på de funktionelle egenskaber, hvilket med garanti også er noget af det, der har været med til at gøre Ghia til en særdeles populære sovesofa blandt danskeren – specielt dem, der ikke har så meget plads at gøre godt med.

Du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde en udgave af Ghia, der er lige noget for dig, for du har nemlig mulighed for at vælge Ghia i intet mindre end 5 forskellige typer af betræk, der alle spiller rigtig godt sammen med det karakteristiske stel, der er blevet udført i chrom såvel som muligheden for at hæve og sænke begge ender, så de enten kan fungere som armlæn eller derimod til at gøre din sovesofa en anelse længere.

Du får endda også de lækre puder med, som du kan se på billedet, og de bliver naturligvis leveret i matchende betræk – og der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at disse puder er med til at sætte prikken over i’et og dermed skabe et helt fantastisk look for denne sovesofa.

Debonair

Debonair - Sovesofa

Størrelse: 130 cm x 200 cm

Find den hos:
→ Bedre Nætter (6.239 DKK)
→ Unoliving (6.260 DKK)

Innovation har altid været rigtig glade for at hylde den klassiske 50’er- og 60’er-stil, hvilket de også har gjort med Debonair, der er en både eksklusiv og stilfuld sovesofa. Der skal dog ikke lægges skjul på at Innovations designere naturligvis også har arbejdet med en modernisering af stilen.

Det har været med til at gøre Debonair til et sikkert hit ethvert hjem, hvor man har et ønske om at investere i en både smart og funktionelt sovesofa, der oven i købet også kan give dig en god komfort, hvad end du bare skal sidde i sofaen og se TV eller du derimod har slået den ud og skal sove – og det bedste af det hele er selvfølgelig at den er særdeles pladsbesparende, da den fungerer som både seng og sofa.

På lige fod med mange af de andre sovesofaer fra Innovation, så får du også her en sovesofa, der er blevet udstyret med posefjedre. Sofaen bliver holdt af to sæt ben, der er blevet udarbejdet i metal, hvilket fungerer rigtig godt sammen med det lækre materiale, som sovesofaen er blevet produceret i.

Du skal desuden heller ikke være bange for, at du kommer til at bøvle med at slå Debonair ud, da du bare skal folde et par skjulte ben i ryggen ud, hvorefter du er klar til at smide dig på sovesofaen og falde i en dyb søvn. Som tidligere nævnt, så er Debonair også udstyret med komfortable posefjedre, hvilket er med til at sikre dig, at du får en både let og behagelig søvn.

Supremax Deluxe E.L

Supremax Deluxe Sovesofa

Størrelse: 155 cm x 200 cm

Find den hos:
→ Bedre Nætter (10.025 DKK)
→ Unoliving (10.025 DKK)

Supremax er en elegant sovesofa, der er blevet designet af danske Per Weiss tilbage i 2008. Det er dog en sovesofa, der har fået lov til at leve i rigtig mange år, fordi den har haft stor succes og fordi den bestemt har formået at printe sig ind i danskernes hukommelse.

Det skyldes selvfølgelig at der er tale om en sovesofa, der ganske enkelt er enestående og er blandt klassens absolut bedste, hvilket ikke kunne bliver understreget af det unikke design, men ligeledes også de komfortable posefjedre. Supremax Deluxe Excess Lounger passer perfekt ind i ethvert hjem, hvad end du har intentioner om at den skal placeres i stuen som din primære sofa, på børneværelset eller derimod på et gæsteværelse til når der kommer gæster forbi og skal overnatte.

Som nævnt ovenfor, så er der tale om en sovesofa, der er blevet udstyret med pocketfjedre, hvilket ikke blot er med til at sikre dig en høj kvalitet, men samtidig er det også med til at understrege, at der er tale om en sovesofa af høj kvalitet. Den kommer med ben, der er udarbejdet i chrom, hvilket både sikrer dig at sofaen holder længere og bedre.

Der er tale om en sovesofa, der ganske enkelt ikke kan fås bedre af i denne prisklasse, da du får en imponerende sidde- og liggeoplevelse samtidig med at du får en sovesofa, der har et elegant og lækkert look, som der kun er ganske få andre sovesofaer, der rent faktisk kan bryste sig af. Det er i sandhed en fremragende sovesofa og der skal ikke lægges skjul på, at det er én af de bedste på markedet.

Idun Lounger

Idun Lounger - Sovesofa

Størrelse: 140 cm x 200 cm

Find den hos:
→ Bedre Nætter (12.235 DKK)

Hvis du er på jagt efter en sovesofa, der er meget mere end blot dét, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal se nærmere på Idun Lounger, der er én af de absolut mest eksklusive sovesofaer på det danske marked, hvorfor du også kan være helt og aldeles sikker på, at der er tale om en sovesofa, der vil se godt ud i et hvilket som helst hjem.

Det er en sovesofa, der er en del af Innovations Istyle-serie, der er én af deres mest eksklusive serier. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at en Idun Lounger ikke rigtigt ligner en almindelig sovesofa, men i udslået tilstand er det pludselig blevet til en helt formidabel soveplads – enten for dig selv eller nogle overnattende gæster.

Selve madrassen på Idun Lounger er naturligvis blevet udstyret med pocketfjedre er den absolut bedste kvalitet, hvilket er med til at sikre dig, at du får en helt fantastisk sovekomfort. Der skal ikke være nogen tvivl om, at Idun Lounger fra Innovation er et yderst multifunktionelt møbel, der er god til det daglige brug i stuen, men dog uden at det er noget, der har konsekvens for senge-delen, som naturligvis også er helt i top.

Denne sovesofa kan sagtens bruges som en helt almindelig sofa, så hvad end den står på filmhygge en lørdag aften eller du derimod bare gerne vil ligge at slappe med en god bog på, så er det bestemt noget, der er muligt med din Idun Lounger – ligesom det også er muligt at få en fantastisk nattesøvn.

Bifrost Lounger – Twist Charcoal

Bifrost Lounger - Sovesofa

Størrelse: 155 cm x 200 cm

Find den hos:
→ Bedre Nætter (11.294 DKK)
→ Unoliving (11.435 DKK)

Bifrost Lounger er for dig, der gerne vil have en sovesofa, der befinder sig i den absolut ypperste klasse. Der er tale om en sovesofa, hvor der bestemt ikke er blevet sparet på noget som helst, hvorfor du får en sovesofa, der både fungerer rigtig godt som en loungesofa, men som samtidig også fungerer rigtig godt som en seng, da man sover fortrinligt på en Bifrost Lounger.

Årsagen til, at du kan være sikker på, at du sover rigtig godt på en Bifrost Lounger, der i øvrigt også er et produkt fra det danske Innovation Living, der har hovedsæde i Randers, er, at den er blevet udstyret med ekstra høje Excess Pocket fjedre, der sikrer, at du får en komfortabel sofa at sove på, men den samtidig også kan modstå presset, når man sidder i den.

Der skal selvfølgelig heller ikke være nogen tvivl om, at Bifrost Lounger er én af de absolut smukkeste sovesofaer, der er at finde på det danske marked. Den er blevet designet af danske Per Weiss, der bestemt ikke er noget ukendt navn, når det kommer til design af moderne møbler – og så er det også ham, der står bag langt hovedparten af de mest populære designs fra Innovation.

Den samlede størrelse på denne sovesofa lyder på intet mindre end 155 cm. x 200 cm. i udslået tilstand, hvorfor den er meget tæt på at være i samme størrelse som en dobbeltseng, hvorfor den sagtens kan bruges af flere personer. Der skal ikke være nogen tvivl om, at hvis du vælger at investere i en Bifrost Lounger, så får du én af de mest lækre og komfortable sovesofaer på markedet.

Upend

Upend - Sovesofa

Størrelse: 137 cm x 190 cm

Find den hos:
→ Bedre Nætter (7.689 DKK)
→ Unoliving (7.745 DKK)

Upend er bestemt en meget klassisk sovesofa fra danske Innovation, der er blevet udstyret med et sæt fastmonterede armlæn, der er med til at gøre Upend til en meget elegant og stilfuld sovesofa at se på. Der skal ikke lægges skjul på, at Upend ikke er nogen helt almindelig sovesofa, da dens funktionalitet faktisk er med til at gøre den til en sjældenhed.

Det er dog ikke det eneste, for en Upend er bestemt en sovesofa, der er æstetisk helt i top, da den fremstår både simpel og sofistikeret, hvilket får den til at passe rigtig godt ind i rigtig mange danske hjem. Upend er blevet udarbejdet med en række lækre tekstiler, der sammen med benene i chrom er med til at give sovesofaen et udtryk, der er både elegant og råt på samme tid.

Som nævnt ovenfor, så er der tale om en sovesofa, hvor funktionaliteten er helt i top. Du får f.eks. en sovesofa, der er udstyret med pocketfjedre af den absolut bedste kvalitet og det er selvfølgelig også din sikkerhed for, at der er tale om en særdeles komfortabel sovesofa, der både fungerer godt som sofa, men bestemt også som seng, da du får en komfort, der er på lige fod med dén, du oplever i en helt almindelig seng.

Det er selvfølgelig også værd at nævne, at der er tale om en sovesofa med tekstiler, der er helt bestemt er i en klasse for sig – der er dog heller ikke nogen grund til at forvente mindre fra Innovation, der altid har været kendt for at have stort fokus på at skabe møbler af bedste kvalitet.

Dublexo

Dublexo - Sovesofa

Størrelse: 115 cm x 210 cm

Find den hos:
→ Bedre Nætter (6.895 DKK)
→ Unoliving (9.165 DKK)

Dublexo er én af de mange sovesofaer fra det danske Innovation, der kan bryste sig af at have et både lækkert og funktionelt design, der er med til at gøre det til et perfekt møbel, hvis du ikke har synderligt meget plads at gøre godt med og derfor ønsker at udnytte den på bedst mulig vis.

Det er en sofa, der sagtens vil kunne bruges på f.eks. et børneværelse eller på et gæsteværelse, men den vil også sagtens kunne fungere som en sofa og seng for dig, der bor i en mindre lejlighed og derfor gerne vil udnytte din plads bedst muligt. Du vil dog også kunne bruge den som den primære sofa, uanset om du har trængt plads eller ej, fordi den ganske enkelt er rigtig lækker som både sofa og seng.

Du skal bestemt ikke være bange for, at du ikke kommer til at sove godt nok på din seng, for med en sovesofa som Dublexo, så får du faktisk en sovesofa, hvor du er garanteret en komfort, der er mindst lige så god som i en helt almindelig seng, da den er udstyret med pocketfjedre, som selvfølgelig er med til at sikre dig en rigtig god liggekomfort.

Ikke nok med det, så har du også mulighed for at vælge blandt en masse forskellige tilføjelse, hvilket blandt andet inkluderer, hvorvidt du gerne vil have armlæn til eller ej. Du har desuden også selv mulighed for at vælge, om du vil have lys eller mørke ben på din sovesofa, da det selvfølgelig ikke er alle farver, der set godt ud med lyst træ og det samme gør sig gældende med mørkt træ.

Clubber

Clubber - Sovesofa

Størrelse: 115 cm x 210 cm

Find den hos:
→ Bedre Nætter (5.995 DKK)
→ Unoliving (6.100 DKK)

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Clubber er en særdeles elegant og eksklusiv sovesofa, der er lavet af den danske producent, Innovation. Det er en sovesofa, der kan bryste sig af at have et særdeles sofistikeret design, som den velkendte, danske designer, Per Weiss, står bag.

Han kan bryste sig af, at kunne kombinere et stilfuldt valnøddetræ og råt chrom på den absolut bedste vis – der skal ikke lægges skjul på, at en sovesofa som Clubber er typisk Innovation-stil, da der virkelig er blevet lagt stor fokus på at holde den æstetisk, hvilket er noget, som man bestemt har formået at opnå med Clubber, hvorfor det selvfølgelig også er en sovesofa, der kan bruges i både stuer, soveværelser såvel som gæsteværelser.

Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke kun er i forbindelse med udseende at Innovation og deres sovesofaer som f.eks. Clubber skiller sig ud fra mængden. Det er bestemt også noget, der gør sig gældende i forhold til både materialer og komfort, da Clubber er blevet udstyret med komfortable posefjedre, hvor mange andre sovesofaer blot er blevet udstyret med en ganske almindelig skummadras, som man ikke sover synderligt godt på.

Det er naturligvis noget, der har positiv indvirkning på din nattesøvn, eftersom fjedrene er med til at sikre, at du får en søvnoplevelse, der på niveau med den oplevelse, du ville få, hvis du sov i en helt almindelig seng. Derfor er Clubber det perfekte valg, hvis du leder efter en sovesofa, hvor udseende, funktionalitet og komfort går hånd-i-hånd.

Oldschool

Oldschool - Sovesofa

Størrelse: 115 cm x 210 cm

Find den hos:
→ Bedre Nætter (6.994 DKK)

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der her er tale om et helt særligt unikom indenfor sovesofa-verdenen. Den kan bryste sig af at have et både eksklusivt og unikt look, så derfor skal du naturligvis også være klar over, at hvis du overvejer at investere i en Oldschool, så overvejer i samme ombæring også at sige farvel til at, der har med mainstream indretning af gøre.

Det er nemlig en sovesofa, der med garanti vil kunne skille sig ud fra mængden, hvad end du har intentioner om at den skal placeres i stuen, på et gæsteværelse eller derimod skal stå på kontoret – det er heldigvis en sovesofa, der kan stå i alle lokaler, hvilket det ekstravagante og unikke design er med til at sikre, at den kan.

Den har et meget eksklusivt læderlook, der selvfølgelig er blevet inspireret af de klassiske 50’ere, hvor Innovation hentet inspiration til en stor mængde af deres møbler. Oldschool-sofaene er en model, der har mødt rigtig stor anerkendelse på de udenlandske markeder, hvilket bestemt også er et tegn på, at Oldschool med sikkerhed er en sovesofa, der også kommer til at slå rigtig godt igennem på det danske marked – det er blot et spørgsmål om tid.

Den er selvfølgelig også blevet udstyret med komfortable posefjedre og et lækkert læderbetræk, der sammen er med til at gøre den til en komfortable sofa, men bestemt også en komfortabel seng, der kan give dig en mindst lige så god søvn, som du ville have fået i en helt almindelig seng, hvilket du kan takke de lækre posefjedre for.

Fiftynine

Fiftynine - Sovesofa

Størrelse: 115 cm x 210 cm

Find den hos:
→ Bedre Nætter (5.989 DKK)
→ Unoliving (6.195 DKK)

Hvis du er på jagt efter en uhyre elegant sovesofa, hvor kvalitetsmaterialer og et lækkert design er blevet kombineret på absolut bedste vis, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal se lidt nærmere på Fiftynine. Det er en sovesofa, der er opstået som følge af det fantastisk samarbejde med ledelsen hos Innovation såvel som deres udviklingsafdeling – og det er mundet ud i én af de bedst designede sovesofaer markedet har set de sidste mange, mange år.

Det er f.eks. tydeligt, at de ikke har været bange for at satse 100% på de danske dyder såvel som de normer, der hænger sammen med skandinavisk design, hvilket også er tydeligt, når man ser på sovesofaen elegante og simple fremtoning, hvilket får den til appellere til enhver.

Fiftynine er en sovesofa, der er blevet udstyret med rigtig komfortable posefjedre såvel som et rigtig lækkert stof, hvorfor der – uden tvivl – er tale om den perfekte løsning, for dig, der rigtig gerne vil have en sovesofa, hvor der både har været fokus på at skabe en god sofa, men samtidig også på at opretholde en god søvnoplevelse.

Hvis du vælger at investere i en Fiftynine, så ender du med at investere i en sovesofa, der giver dig så god en søvnoplevelse, der er på højde med den, du kan opnå i en helt almindelig seng. Ikke nok med det, så er det selvfølgelig også en sovesofa, der både er nem og hurtig at slå ud og folde sammen igen, så det ikke er noget, du skal bøvle alt for meget med.

Long Horn

Long Horn - Sovesofa

Størrelse: 140 cm x 210 cm
Find den hos:
→ Bedre Nætter (10.594 DKK)
→ Unoliving (11.030 DKK)

Long Horn er ligeledes en sovesofa, der kommer fra danske Innovation. Det er en model, hvor der virkelig har været fokus på at skabe en liggekomfort, der er i en absolut særklasse, når det kommer til sovesofaer. Den er udstyret med en lang række Excess Pocket Springs, hvilket betyder, at den er meget tæt på at have samme komfort som en helt almindelig seng, hvorfor du bestemt ikke skal være bange for, at du ikke kommer til at gå en god nattesøvn, hvis du sover på en Long Horn.

Du skal dog være opmærksom på, at en sovesofa per definition ganske enkelt er hårdere end en almindelig seng, da du ellers vil opleve, at din sovesofa lynhurtigt ender med at blive slidt, fordi der bliver lagt mere vægt på et mindre område, når man sidder på den.

Innovation har haft et mål om, at kunne skabe en sovesofa, der samtidig har kunne fungere som et lækkert loungemøbel, hvilket de bestemt må siges at have klaret til UG. Der er ikke blot tale om en yderst funktionel sovesofa, men samtidig er der også tale om en sovesofa, hvor du er sikret en helt fortrinlig komfort, hvad end du sidder og ser TV eller du ligger ned og skal til at sove.

Det skader naturligvis heller ikke at der er tale om en sovesofa, der sagtens vil kunne bruges som din primære sofa hjemme i stuen, hvad end du bor i en større bolig eller du derimod er bosat i en ét-værelses-lejlighed, hvor det er vigtigt, at du udnytter den begrænsede plads så godt, som du nu engang har mulighed for at gøre.

Sovesofa test – Hvordan vælger jeg den bedste sovesofa?

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil investere i en ny sovesofa, så skal du naturligvis være opmærksom på, at der er rigtig mange ting, du skal tage op til overvejelse. Derfor er det ganske enkelt heller ikke muligt at svare entydigt på, hvilken type af sovesofa, der vil kunne betragtes som den bedste, for det er i høj grad noget, der handler om dine egne, personlige præferencer og individuelle beslutninger.

Endvidere, så er det også vigtigt at tænke over, at der findes bestemt typer af sovesofaer, der er bedre til bestemt typer af kropsbygninger, men dét og meget andet kan du blive klogere på lige nedenfor, hvor du bliver guidet til, hvordan du vælger den helt rette sovesofa for dit vedkommende.

Noget af det første, du skal tage op til overvejelse er, om du ønsker at investere i en sovesofa, der er hård eller blød. Du skal være klar over, at det er en god idé at inddrage din vægt i denne beslutning. Som udgangspunkt, så anbefales det at folk med en høj vægt bør gå efter en hårdere variant, mens de personer, der vejer lidt mindre i stedet bør overveje en blødere sovesofa.

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at det er dig selv, der kommer til at bruge den respektive sovesofa, men hvis det er tilfældet, så er det meget vigtigt, at du har fokus på at vælge en model, der passer til din vægt, så derfor skal du selvfølgelig også være ærlig i denne sammenhæng og dermed heller ikke lyve om din vægt.

Pris på sovesofa

Selvom det bestemt ikke må vise sig at blive en afgørende parameter for dit valg, så kommer man selvfølgelig ikke udenom, at prisen også er noget, der skal med i dine overvejelser. Det handler selvfølgelig om, at finde et godt mellempunkt mellem hvor meget, du er villig at investere i din kommende sovesofa og samtidig også hvor meget, du skal betale for en sovesofa, som fortsat giver dig værdi for pengene.

Du skal fokusere på at lave en rationel investering med udgangspunkt i dine behov og krav, så du i sidste ende står tilbage med en sovesofa, der passer til ethvert af dine krav og ethvert af dine behov – hvis dit budget ikke harmonerer med dine krav, så skal du selvfølgelig sortere dine krav efter prioritet og frasortere dem, du ikke vægter synderligt højt.

Endvidere, så er det selvfølgelig også vigtigt, at din kommende sovesofa har en passende størrelse. Det betyder også, at hvis du skal investere i en sovesofa, der skal bruges som både primær sofa og seng i en étværelseslejlighed, så er du nødsaget til at vælge en mere kompakt model, så du kan udnytte din relativt begrænsede plads bedst muligt.

Hvis du derimod skal investere i en sovesofa, der både skal kunne bruges som den primære sofa for hele familien, men samtidig også skal kunne bruges til overnattende gæster, så kan det være en god idé at vælge en lidt større model. Det er dig selv, der skal vurdere hvilken størrelse, der er mest passende for dig, men sørg for at tænke det godt igennem, inden du tager en endegyldig beslutning.