Smarte opbevaringsmuligheder til dit hjem

Dette indhold er sponsoreret

Mange danskere finder det svært at få plads i hjemmet til alle sine ting. Hvis man ikke er så heldig at have et stort kælderrum eller lignende med rigtig meget opbevaringsplads, så kan det være, at man bliver nødt til at tænke lidt ud af boksen for at finde plads til det hele. Af den grund giver vi her tre smarte opbevaringsløsninger af forskellig karakter, som du kan bruge hjemme ved dig.

Gør tingene til en del af indretningen

Mange tænker nok på opbevaring, som en måde at få alle sine ting gemt væk, når de ikke er i brug. Men hvorfor ikke gå i en anden retning og vise tingene frem? Der er mange måder at gøre de ting, du ikke bruger, til en del af indretningen i dit hjem. Det handler bare om at tænke kreativt. Typisk kan en søgning på internettet give god inspiration. 

De muligheder, du har for at vise tingene frem, varierer naturligvis alt efter hvilke ting, det drejer sig om. Hvis du for eksempel samler på fodbolde, så kan du hos Kick My Ball købe boldholdere til at hænge op på væggen. Dette er samtidig en måde, hvorpå du kan vise dine personlige interesser i indretningen af dit hjem.

Anskaf dig en smuk reol

En anden metode til at opbevare dine ting og sager er at anskaffe dig en reol. Reoler findes med alverdens forskellige udtryk og i mange forskellige størrelser. Det bør derfor også være muligt at finde en, der passer ind hjemme ved dig. Først bør du dog overveje, hvordan du synes, at reolen skal se ud, og hvor mange ting du har behov for at opbevare på den. Reoler kan købes mange steder, men hvis du vil sætte dit eget præg på den, så kan du overveje at lave en selv.

En meget elegant type er en væg-til-væg-reol. De skal laves specielt til rummet, de skal stå i, hvorfor det selvfølgelig kræver, at du eller en du kender har hænderne ordentligt skruet på. Resultatet bliver dog ofte rigtig flot, og med sådan en reol går du i hvert fald ikke ned på opbevaringsplads.

Gem det hele diskret væk

Det kan også være, at du bare gerne vil have nogle af alle tingene gemt af vejen, når de ikke skal bruges. Det kan typisk være en udfordring, hvis der ikke er så meget skabsplads i dit hjem. Der findes i dette tilfælde heldigvis mange gode løsninger til problemet.

En af disse løsninger kan være at investere i et par bedrollers. De fylder ikke meget, og de passer fint under sengen. Derudover gør deres hjul det nemt at få fat i sine ting, når der er brug for det. En bedroller gør det derfor muligt at udnytte plads, som tit går til spilde. Det er altså en god løsning til at opbevare de ting, som du ikke har lyst til at vise frem.