Næsehårstrimmer test – de seks bedste næsehårstrimmere

Alle mennesker har næsehår, men nogle bøvler mere med det end andre. Næsehår kan både være ubehageligt for mænd og kvinder, og der findes mange forskellige råd til, hvordan man kan komme af med sine næsehår. Hvis man har mange næsehår, er det derfor ikke noget at være flov over, da det egentlig er ganske normalt, især blandt mænd. Der findes flere forskellige produkter på markedet, som gør, at du hurtigt og nemt kan komme af med dine næsehår.

Der findes rigtig mange gode produkter, men der findes også flere produkter, der er knap så gode. Derfor er det en god idé at undersøge markedet, før du vælger at købe en næsehårstrimmer. Det er også en god idé at vide noget om de forskellige funktioner ved en næsehårstrimmer, så du er i stand til at vælge den, der passer bedst til dig og dine behov. Denne artikel vælge guide dig igennem nogle forskellige næsehårstrimmere og deres funktioner, så du på denne måde kan få et indblik i, hvad du kan finde på markedet. I denne artikel har vi udvalgt næsehårstrimmere, som, vi mener, er værd at investere i.

Bedste næsehårstrimmer test 2020

Der findes mange forskellige næsehårstrimmere på markedet, så det kan være svært at finde frem til den helt rigtige. Noget af det vigtigste at være opmærksom på er maskinens vigtigste funktion, nemlig at kunne fjerne næsehår. Netop dette er der rigtig mange næsehårstrimmere, der er gode til, da de jo netop er udviklet til dette formål. Dog er det også muligt at få andre produkter, som ikke direkte er udviklet til at fjerne næsehår, men som også godt kan bruges til det formål. Hvis du kun ønsker en maskine, der kan fjerne næsehår, så vil det klart være bedst at vælge en, der er udviklet lige præcist til det formål, nemlig en næsehårstrimmer.

Du kan som før nævnt finde rigtig mange forskellige modeller fra forskellige mærker og producenter. Dette skaber både fordele og ulemper, da du med de mange muligheder kan være sikker på at finde en, der passer perfekt til dig, men samtidig kan det være svært at vælge mellem de mange forskellige modeller. Følgende modeller er de mest populære hos vores læsere. De kan læse beskrivelsen af dem længere nede på siden:

OBH 5506

• Coop.dk, 149,95 kr.

BaByliss E650E

• Made4men.dk, 149 kr.

For at finde den perfekte model, der passer til dig og dine behov, er det en god idé at tænke over, hvilke krav du har, og hvor meget du er villig til at betale for en næsehårstrimmer. Hvis du finder ud af, hvad dine behov præcist er, kan det også gøre din søgning nemmere og mere overskuelig, da du på denne måde fra start kan udelukke flere forskellige modeller. Vi har forsøgt at skabe et overblik over flere forskellige modeller, hvor vi ved hver model har indsat priser og de forskellige forhandlere. På denne måde kan du finde den bedste næsehårstrimmer til den bedste pris. I denne næsehårstrimmer test vil vi gennemgå seks forskellige modeller, og efter denne test vil vi give nogle yderligere råd og vejledning omkring at vælge den bedste næsehårstrimmer.

OBH AttraXion næsehårstrimmer

Næsehårstrimmertest

Mærket OBH er klart en af de bedste forhandlere af næsehårstrimmere. Det vil sige, at hvis du synes, at udvalget på markedet er meget stort, vil du være godt på vej ved at kigge på nogle af modellerne fra OBH. Blandt andet denne AttraXion model fra OBH er en rigtig god næsehårstrimmer, der har to trimmehoveder, der kan skiftes ud. Dette gør, at den både kan trimme dine næsehår, men den kan også bruges til andre ting end det. Dog er det værd at bemærke, at dens primære formål er at fjerne næsehår.

Med denne model bliver du også i stand til at trimme hårene i ørerne, hvis du har sådanne. Den gør det også muligt for dig at trimme dine øjenbryn og bakkenbarter. Den har et roterende skæresystem, der er med til at sikre, at du vil komme til at få alle hårene med og derved sikre dig en tæt og god trimning.

Aftageligt skærehoved

Denne model er en af de mest populære fra OBH og på markedet, og ud over de ovenstående funktioner, så har denne model og et aftageligt skærehoved. Dette gør, at denne maskine er meget nem at rengøre, da du ikke skal bøvle med at rengøre maskinen, mens skærehovedet sidder på. Det er en vaskbar næsehårstrimmer, hvilket er meget vigtigt, da det er utroligt vigtigt at gøre sin næsehårstrimmer ren, hvis man vil være sikker på, at den holder i mange år, og at man får en tæt trimning hver gang.

En sidste funktion ved denne model er, at det er en næsehårstrimmer med lys i. Det betyder, at du med dette lys vil være i stand til at se alle de små hår og få alle hårene med. Det kan eksempelvis være svært at se alle de små hår mellem øjenbrynene, men det bliver altså ikke noget problem med denne model. Sidst, men ikke mindst, har denne model også en tilhørende opbevaringsholder, som den kan stå i, når du ikke bruger den.

BaByliss E650E

Bedst i test næsehårstrimmer

Babyliss er en producent, der er kendte for produkter så som krøllejern og glattejern, men de har valgt at udvikle deres sortiment, og derfor er de begyndt at bevæge sig ind på andre områder, hvor næsehårstrimmere er en del af udvalget. De er kendte for at lave produkter af høj kvalitet, og dette gør sig også gældende for deres næsehårstrimmere. Med denne Babyliss E650E model får du flere gode funktioner og en næsehårstrimmer af rigtig god kvalitet. Modellen her er batteridrevet, hvilket betyder, at du ikke behøver at bøvle med en lang ledning.

Den har et cirkulært skær, og det gør, at det er nemt og hurtigt at fjerne uønskede hår i næsen med den. Denne model kan også nemt bruges til at fjerne hår i ørerne, hvis det også er det problem for dig.

Cirkulært skær

Denne model har som før nævnt et cirkulært skær, hvilket gør, at den er meget nem at anvende. Man tænder maskinen ved at dreje på bunden af den, og på denne måde kan du hurtigt og nemt komme i gang med at fjerne dine hår. Også denne model har et hoved, der kan afmonteres. Dette gør, at det bliver meget nemmere for dig at gøre maskinen rent, da du kan rengøre de enkelte dele hver for sig og derved komme mere i dybden. Du kan rengøre denne model ved at skylle hovedet under vand og derefter tørre det grundigt af.

Det er meget vigtigt, at hovedet er ordentligt tørret af, inden du sætter det på maskinen igen, da selve maskinen ikke kan tåle vand. Hvis den bliver udsat for for meget vand, kan den gå i stykker. Hvis du rengøre den efter hver gang, du har brugt den, vil du være sikker på at få den længste levetid og det bedste trimningsresultat. Med denne model får du også en beskyttelseshætte med, der beskytter maskinen, når du ikke bruger den.

Forhandlere

Made4men.dk
• Pris: 149 kr.
• Køb den her

Braun EN10 Precision øre- og næsehårstrimmerSmart næsehårstrimmer

Braun er en af de bedste forhandlere, og dette gælder også, når det kommer til deres næsehårstrimmere. De er nok mest kendte for deres barbermaskiner, og det er nok også heraf, at ideen om at udvikle en øre- og næsehårstrimmer kommer af. Denne Braun EN10 er en model, der er et rigtig godt eksempel på et kvalitetsprodukt fra Braun. Modellen her er en del af deres Braun Exact Series, der er blevet udviklet med det formål at lave et produkt, der nemt og sikkert kan fjerne hår i både dine næse og dine ører. Designet er ergonomisk og af høj kvalitet, og derfor behøver du nødvendigvis ikke at gemme den væk, når du har brugt den. Den kan sagtens stå fremme på badeværelset, og dermed sparer du også noget skabsplads.

Modellen gør det som sagt nemt og sikkert at fjerne hår i ører og næse, og derved vil det ikke komme til at gøre ondt på dig at fjerne hårene, som man måske kunne forestille sig. Denne model er ekstra god, da den er udstyret med My PowerDrive, der er en funktion, som Braun selv har udviklet. Denne funktion giver maskinen helt op til 20 procent mere styrke, og herved kan du opnå en stærkere og hurtigere barbering, der kan få selv de tætteste stubbe med. Maskinen her består også af CrossHair-blade, der sørger for, at du kan få alle de genstridige hår med. Dette giver en helt enestående trimning og tæthed, som holder. Det betyder, at denne model er rigtig god til at få alle hår fjernet.

Få en hygiejnisk næsehårstrimmer

Denne model er nem at gøre ren, da den er fuldstændig vandtæt. Det betyder, at alle dele kan vaskes under vandhanen. Dette er blevet IPX7-testet, hvilket er din sikkerhed for, at du rent faktisk kan være sikker på, at den er vandtæt. Det gør det en del nemmere at gøre maskinen rent og vedligeholde den, så den kan holde i lang tid. Det er vigtigt at gøre den rent, da du både har den oppe i næseborene og inde i ørerne, og der kan sidde gamle hår fast i den, hvis den ikke bliver gjort rent. Derfor er det mest hygiejnisk at gøre den rent hver gang efter brug, da du på denne måde kan sikre at opnå optimal trimning hver gang og øge maskinens levetid.

OBH 5506 næsehårstrimmer

NæsehårstrimmertestSom før nævnt er OBH en producent, der laver produkter af meget høj kvalitet, og du kan finde flere forskellige næsehårstrimmere fra dem på markedet. En af deres modeller er deres OBJ 5506 næsehårstrimmer, der er en meget effektiv næsehårstrimmer af høj kvalitet. Denne model får du med hele to afstandskamme, så du selv kan vælge, hvilken du vil bruge. Det betyder, at du kan vælge mellem en, der er 3 mm eller en, der er 6 mm. Det betyder også, at denne næsehårstrimmer rent faktisk er en maskine, du kan bruge til både at fjerne dine hår i ørerne og næsen.

Endvidere gør det, at du også kan bruge denne model til at trimme dine øjenbrun og fjerne uønskede hår mellem øjenbrynene, hvis du føler det er nødvendigt for dig. Maskinen bruger batterier, og du slipper derfor for en irriterende ledning. For at kunne bruge maskinen kræver det, at du køber et AA-batteri, da disse ikke hører med, når du køber denne næsehårstrimmer.

Få en næsehårstrimmer med vertikalt skæresystem

Denne model består af et vertikalt skæresystem, og det betyder, at du vil opnå et flot og effektivt resultat hver evig eneste gang, du bruger næsehårstrimmeren. Dette gælder, uanset om du skal bruge den til at fjerne hår i næse eller ved og omkring dine øjenbryn. Når du køber denne maskine, får du også en beskyttelseshætte med, der kan beskytte maskinen, når du ikke bruger den, og samtidig skaber det også en mere hygiejnisk måde at opbevare den på.

Modellen her har også den smarte funktion, at der er indbygget lys i den. Dette gør det en del nemmere for dig at kunne se alle de små og mere genstridige hår, der nemt kan gemme sig, hvis man ikke har det rigtige lys. Dette gør trimningen mere effektiv, da du vil få alle hår med, både i eksempelvis næsen og øjenbryn. Det er meget irriterende ikke at få alle hår med, når du trimmer, så derfor er denne funktion en meget stor fordel. Maskinen her er vaskbar, hvilket gør den meget nem at gøre rent, da du bare kan skylle den under vandhanen, og tørrer den godt igen.

Forhandlere

Coop.dk
• Pris: 149,95 kr.
• Køb den her.

Beauté næsehårstrimmerNæsehårstrimmer bedst i test

En anden producent på markedet for næsehårstrimmere er Beauté. OBH, Braun og Philips er nogle af de helt store producenter, hvor Beauté er en af de lidt mindre forhandlere. Selv om dette brand er mindre kendte for deres næsehårstrimmere, så betyder det ikke, at de ikke laver maskiner af god kvalitet, for det gør de. Blandt andet denne model fra Beauté er en billig model af god kvalitet. Dens design er simpelt, enkelt og lækkert, hvilket gør, at den sagtens kan stå eller ligge fremme, og på denne måde kan du spare plads i skabe og skuffer.

Endvidere kan du få denne flotte maskine til en rigtig god pris, som ligger lige under 100 kr., hvilket gør den til en af de billigste modeller på markedet. Prisen er nemlig også et vigtigt aspekt at tage med i sine overvejelser, når man skal købe en ny næsehårstrimmer. Hvis du ikke har råd til en af de dyrere af slagsen, så vil denne model være et rigtig godt bud på en billigere model, der stadig er god.

Selvom det er en billig model, er det ikke ensbetydende med, at den er af meget dårligere kvalitet og hurtigt går i stykker, for det er ikke tilfældet ved denne model. Beauté laver nogle solide kvalitetsprodukter, der ikke bare sådan lige går i stykker. Derfor vil denne model være en god investering til en rigtig god pris.

Fjerner både hår i næse og ører

Denne model kan bruges til både at fjerne hår i din næse og i dine ører. Den kan dog ikke bruges til at fjerne bakkenbarter eller lignende, fordi den ikke er kraftfuld nok til det, da den udelukkende er udviklet til at kunne fjerne hår i næse og ører. Det er en meget let model, hvilket gør den let at betjene. Den vejer kun 43 gram, og dens mål er 13 cm x 2,5 cm x 3 cm. Derfor kræver den heller ikke megen skabsplads eller skuffeplads, hvis du ikke har lyst til at have den stående fremme på badeværelset.

Det er en batteridrevet næsehårstrimmer, der bruger et enkelt AA-batteri. Dette følger ikke med, men fordi den bruger batterier, slipper du for en irriterende ledning. Hvis du vælger denne maskine, får du en beskyttelseshætte med til den, som kan beskytte den, når du ikke bruger den.

Philips næsehårstrimmer NT5175/16Bedst i test næsehårstrimmer

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi en model fra Philips. Philips er et af de helt store navne på markedet, og de laver produkter af allerhøjeste kvalitet. Dette kan man blandt andet se ved denne model, der giver en rigtig god trimning og formning. Det er med garanti en model, som de fleste vil blive glade for at investere i. Du kan med denne model forme eksempelvis dine bakkenbarter og på denne måde være med til at forme dine ansigtstræk, så du kan forme dit ansigt, som du har lyst.

Endvidere kan denne model også bruges til at fjerne de små hår, der kan dukke op i nakken. Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på, at denne model er udviklet således, at dens primære funktion er at fjerne næsehår. Det betyder, at denne model er helt optimal til dette formål, men du kan samtidig også bruge den til at fjerne hår i ørerne samt mellem øjenbrynene og omkring dem. Som før nævnt kan den også bruges til dine bakkenbarter og til noget af dit skæg, hvis du har det.

Modellen her fra Philips er en del af deres yderst populære serie, der hedder Nosetrimmer Series 5000. Produkterne fra denne serie er kendte for at være yderst gode til at fjerne næsehår, hår i ørerne samt hår ved øjenbrynene. Det er en yderst skånsom næsehårstrimmer, du kan bruge uden smerte. Den er udviklet med en ProtecTube-teknologi, der gør den ekstra skånsom. Endvidere er den opbygget med DualCut-detaljetrimmer, og denne funktion er med til at sikre en præcis, skarp og tæt trimning af hårene på og omkring dit ansigt.

Få en skarp næsehårstrimmer

Denne model er yderst skarp og præcis, og det er den på grund af dens skarpe og præcise knivruller. Sammen med disse og med det avancerede afskærmningssystem kan du nemt og sikkert få fat i alle hårene, selv de mest genstridige. Disse funktioner forhindrer også rifter og snitsår, hvilket er en meget stor fordel, der er værd at tage med i sine overvejelser. Den har endvidere et meget simpelt design og er yderst nem at bruge.

Det skal være nemt at bruge en næsehårstrimmer, og det må man sige, at det er det bestemt med denne model. Det er også yderst vigtigt at holde den ren efter brug. Det er det både på grund af hygiejne, men også for at sikre næsehårstrimmerens holdbarhed. Dette har de hos Philips naturligvis taget højde for, og derfor har de udviklet denne model, så den er vaskbar og nem at gøre ren. Det betyder, at du blot skal vaske den under vandhanen og tørre den bagefter, så du er sikker på, at den er ren, efter du har brugt den.

Denne model kommer med to år reklamationsret, når du køber den. I forhold til vedligeholdelse af knivene, behøver du ikke at gøre noget, da disse knive holder sig skarpe af sig selv. Med maskinen får du en pose, så du nemt og hurtigt kan pakke maskinen og dens dele sammen og enten have den liggende på bordet eller på en hylde, eller lægge den ind i et skab eller en skuffe.

Forhandlere

Coop.dk
• Pris: 149,95 kr.
• Køb den her.

Hvor mange penge skal jeg bruge på en næsehårstrimmer?

Pris og kvalitet hænger som regel sammen, når det kommer til næsehårstrimmere og andre elektriske apparater. Det vil sige, at jo mere du er villig til at betale, jo bedre en maskine vil du ofte få. Derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvor meget du er villig til at investere i en maskine. Dog kan du godt være heldig at finde en god næsehårstrimmer til en fornuftig pris, eksempelvis når forhandlerne har tilbud.

Derfor kan det være en rigtig god idé at holde øje med nogle af de forskellige forhandleres hjemmesider, så du muligvis kan spare nogle penge. Når du kigger efter næsehårstrimmere, vil du opdage, at en næsehårstrimmer ikke er det dyreste produkt i verden, og derfor kan det sagtens lade sig gøre at finde en rigtig god model til en overkommelig pris. Det vigtigste er bare, at du finder en model, der passer til dig og dine behov.

Er mærket vigtigt for mit valg?

Der findes som tidligere nævnt rigtig mange forskellige producenter og mærker på markedet. Derfor kan det være svært at finde den helt rigtige. En måde at vælge en model på kan være ved, at du måske i forvejen har et fortrukken mærket og derfor går efter det. Det kan være, at du allerede har en barbermaskine en hårtørre eller lignende fra et bestemt mærke og har gode erfaringer med det. Dette kan være med til at gøre din søgning nemmere, da man de fleste steder kan sortere efter mærker. Dette er naturligvis helt op til dig selv, men det kan være et godt udgangspunkt at starte sin søgning med.

Dog kan det være en god idé også at kigge på andre alternativer, da du muligvis kan finde andre mærker, der passer bedre til dig. Det er nemlig ikke sikkert, at bare fordi en producent eksempelvis laver en god hårtørre, at så laver de også en god næsehårstrimmer. Forhåbentligt kan du finde lidt inspiration i de ovenstående modeller, som vi har gennemgået. Du kan finde et stort udvalg, som også indeholder andre modeller på de forskellige forhandleres hjemmesider.

Hvordan skal min næsehårstrimmer se ud?

Det skal nok ikke være udseendet af dine nye næsehårstrimmer, der skal afgøre, om det netop bliver den model eller ej. Det vigtigste er, at den passer til dine behov. Dog kan udseendet være noget, der måske kan afgøre valget, hvis du står og er tvivl om nogle enkelte modeller. Hermed sagt er det også en god idé at kigge på udseendet, hvis det altså er noget, du går op i. Hvis det ikke er noget, du går op i, så spiller det naturligvis ingen rolle, hvordan den ser ud.

Rigtig mange modeller kan du få i meget enkelte farver, så som sort, men det er også muligt at finde nogle i eksempelvis grøn. Hvis du vil have din næsehårstrimmer stående fremme på badeværelset, er det også en god idé at overveje at finde en, der passer ind i den øvrige indretning på badeværelset. Der findes som før nævnt mange modeller på markedet, og derfor er der rigtige gode chancer for, at du kan finde en model i en farve og i et design, der passer til dig.

I forhold til dette aspekt er det helt og aldeles op til dig selv og helt subjektivt, hvad du foretrækker. Derfor er det eneste råd, vi kan give, at du vælger en model i en farve og i et design, som du godt kan lide. Det vigtigste er som før nævnt, at maskinens funktioner passer til de behov, du har. Når du så har fundet nogle modeller, der passer til dig, så kan du begynde at kigge nærmere på at finde en farve og et design, du godt kan lide.

Hvorfor får man næsehår?

Næsehår er ikke bare noget, der kommer fra den ene dag til den anden. Det er noget, som du altid har og altid har haft. Dog begynder det for alvor at vokse, når du når en vis alder. Især når du kommer ind i 20’erne og 30’erne kan det for mange begynde at vokse en del og derved begynde at være uønsket. Det er her, at det kan være nyttigt at investere i en næsehårstrimmer, da en sådan maskine hurtigt og nemt kan fjerne de uønskede næstehår.

Sådan fjerner du hår med en næsetrimmer

En næsehårstrimmer er klart den nemmeste, hurtigste og mindst smertefulde måde at fjerne dine næsehår på. Du tænder blot for maskinen og trimmer derefter dine næsehår. Det er altid en rigtig god idé at læse vejledningen, der hører med til maskinen, så du er helt sikker på, hvordan du skal gøre. Med de fleste modeller er det ganske simpelt, men det er altid en god idé at være på den sikre side. Det er vigtigt at huske på, at næsehårstrimmere er så gode til at fjerne hår i næsen, fordi de netop er blevet udviklet til dette formål.

Det er også værd at nævne, at du ganske enkelt ikke kan undgå at få næsehår, og derfor handler det altså om at finde den bedste og nemmeste måde at fjerne dem på, og det er altså med en næsehårstrimmer. Hvis du allerede nu er begyndt at irritere dig over dine næsehår, så er det bare med at komme i gang med at kigge efter en model, du synes, der passer til dig.

Tilbud på næsehårstrimmere

Vi håber denne guide og test har hjulpet dig, og at du nu er klar til at gå ordentligt i gang med at finde en ny næsehårstrimmer. Så du kan komme de irriterende hår til livs. Vi har gennemgået nogle konkrete eksempler og beskrivelser af modeller. Inde på de forskellige forhandleres hjemmesider, kan du finde mange flere modeller. Hvis du nu ikke lige synes, at nogle i denne artikel var noget for dig.

Ved at gå ind på forhandlernes hjemmeside kan du også holde øje med, om de eventuelt har nogle tilbud på nogle af deres produkter. Dette er værd at holde øje med, da du på denne måde kan komme til at spare nogle penge. Vi har forsøgt at skabe et overblik over forhandlernes priser på de udvalgte modeller. Du kan på denne måde få et indblik i, hvor du kan finde de forskellige modeller billigst.