HAY-tøjstativ – lækre, minimalistiske tøjstativer

Hvis du sætter pris på et både elegant og minimalistisk tøjstativ, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på de forskellige muligheder fra HAY. Hvis der er noget, som et HAY-tøjstativ kan bryste sig af, så er det – uden tvivl – at være både stilrent og minimalistisk. HAY har lavet to forskellige varianter af tøjstativer; HAY Loop Stand Wardrobe og HAY Loop Stand Hall, der hver især fås i en række forskellige farver.

De to tøjstativer fra HAY ligner hinanden på en lang række punkter, hvilket naturligvis er et fuldstændig bevidst valg fra HAYs side. Idéen med HAY Loop Stand Hall er nemlig at det være en mindre version af deres HAY Loop Stand Wardrobe, der- som navnet også antyder – egner sig rigtig godt som værende et garderobestativ, hvorimod HAY Loop Stand Hall egner sig bedre til at blive placeret i f.eks. en entré, hvor pladsen er mindre optimal.

HAY tøjstativ – Loop Stand Wardrobe

HAY Loop Stand WardrobeStørrelse: W 130 cm., D 60 cm., H 150 cm.
Materiale: Pulverlakeret stål
Pris: 1.499,-
Forhandler: Trendyliving.dk

Det første HAY tøjstativ på vores liste er Loop Stand Wardrobe, der er det mest foretrukne tøjstativ fra HAY blandt de danske forbrugere. Som tidligere omtalt, så er denne variant af HAYs tøjstativ den store udgave, hvorfor du kan være sikker på, at det både står godt og stabilt på jorden med sine tre ben, der samtidig også giver tøjstativet et helt unikt look. Designeren bag tøjstativet er den danske Leif Jørgensen, der har mødt stor anerkendelse for både dette og en lang række af hans øvrige designs.

Primært henvendt til soveværelset

Der skal selvfølgelig ikke lægges skjul på, at Loop Stand Wardrobe fra HAY primært er et tøjstativ, der er henvendt til brug i soveværelset, men det er dog ikke ensbetydende med, at det ikke kan bruges andre steder. Benet i midten er endda blevet placeret på en sådan vis, at der er rig mulighed for at dele stativet op, så du enten kan dele dit tøj op efter farve, type, størrelse eller noget helt fjerde – eller hvis man bor sammen med sin kæreste, så har man mulighed for at dele stativet på midten, så begge parter har lige meget plads at hænge sit tøj og accessories på.

Kan bruges i såvel privat som erhvervsmæssig regi

Modsat mange andre tøjstativer, så er HAY Loop Stand Wardrobe også blevet anerkendt i erhvervsmæssig regi, da der eksempelvis er et væld af tøjbutikker rundt omkring i landet, der bruger det lækre tøjstativ til at fremvise deres produkter på elegant vis. Du har med garanti selv været inde i en tøjbutik, hvor du har set et tøjstativ fra HAY, uden at som sådan at lægge mærke til, at det faktisk var tøjstativer fra HAY.

Ønsker du at investere i et Loop Stand Wardrobe fra HAY, så har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige farver; sort, grå og hvid. Det er naturligvis meget klassiske farver, der er valgt for at oprethole idéen om at det skal være et minimalistisk og stilrent design. Stativet er fremstillet i pulverlakeret stål af god kvalitet, hvilket bl.a. er med til at frembringe et moderne design, men bestemt også en rigtig god holdbarhed, som HAY også altid har slået sig rigtig meget på – og det er bestemt ingen undtagelse, når det kommer til HAY Loop Stand Wardrobe.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at man næpper finder et mere simpelt og moderne design, når det kommer til tøjstativer end et design fra HAY, hvilket f.eks. kunne være dette lækre Loop Stand Wardrobe. Det er et rigtig flot tøjstativ i et tidløst design, der fortsat vil være stilrigtigt om rigtig mange år.

HAY tøjstativ – Loop Stand Hall

HAY-tøjstativStørrelse: W 39 cm., L 45 cm., H 150 cm.
Materiale: Pulverlakeret stål
Pris: 1.349,-
Forhandler: Trendyliving.dk

Hvis du netop har taget et nærmere kig på HAY Loop Stand Wardrobe, så kan det godt være en kende vanskeligt at se, hvad forskellen er på dét og så Loop Stand Hall. Hvis du kigger godt efter, så vil du dog kunne se på billedet, af HAY Loop Stand Hall er smallere end Loop Stand Wardrobe, men højden er dog den samme som den større model, mens både dybde og længde er blevet reduceret på væsentlig vis, hvorfor denne variant af tøjstativet er ideel til dig, der ikke har synderligt meget plads eller blot ønsker et mindre tøjstativ til f.eks. din entré.

Passende som stumtjener i din entré

Det kan sagtens tænkes, at du før i tiden er stødt på dette produkt under navnet som HAY stumtjener, som faktisk er det officielle produktnavn for dette tøjstativ. Det egner sig rigtig godt til at blive brugt i din entré, da der er cirka 40 cm. plads til bøjler, hvorfor du sagtens vil kunne finde plads til hele familiens jakker, frakker, halstørklæder og andet tøj, der hænger på et sådant stativ i entréen – og det er med garanti også dét, som langt de fleste bruger deres HAY Loop Stand Hall til.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at hvis du er på jagt efter et tøjstativ, der skal stå i din entré, så skal du bestemt tage HAY Loop Stand Hall med i dine overvejelser, da det fylder en del mindre end HAY Loop Stand Wardrobe, hvilket selvfølgelig også gør det mere praktisk at have stående i sin entré – specielt hvis pladsen er lidt trang. På lige fod med den større variant, så er der også mulighed for at købe dette tøjstativ i tre forskellige farver; sort, hvid og grå.

Køb matchende bøjler til dit tøjstativ

Hvad end du overvejer at investere i et HAY Loop Stand Hall eller derimod den større variant; HAY Loop Stand Wardrobe, så har du mulighed for at købe en række matchende bøjler, som fuldender looket. Du køber dem i pakker á 5 stk. og du kan finde dem til kun 99 kr. for 5 stk. lige her hos Trendyliving.dk.