HAY Bakkebord – 4 forskellige modeller

Hvis du er på jagt efter et nyt bakkebord til stuen, så har du et væld af muligheder at vælge mellem. Der findes rigtig mange producenter af bakkeborde og der findes endnu flere modeller, hvorfor der med garanti også findes et bakkebord, der er lige noget for dig. I denne artikel har vi valgt at sætte fokus på de populære HAY bakkeborde, der i dag bliver lavet i fire forskellige varianter og størrelser.

Du kan finde alle fire varianter af det populære bakkebord fra HAY til super-gode priser hos Livingshop.dk

Der skal ikke være nogen tvivl om, at HAY er blevet et særdeles kendt navn blandt danskerne i løbet af de seneste par år. Deres bakkebord er blot ét af de mange produkter, som danskerne har taget til sig, men der skal dog ikke lægges skjul på, at et HAY bakkebord står øverst på ønskelisten hos rigtig mange mennesker – og der er ligeledes også rigtig mange danskere, der allerede har købt et lækkert bakkebord fra HAY.

Fås i 4 forskellige varianter

Som nævnt ovenfor, så har HAY oplevet en stor succes og efterspørgsel på deres bakkebord, hvilket naturligvis har medført at de har udviklet bakkebordet til i dag at kunne erhverves i intet mindre end fire forskellige varianter, der hver især også kan erhverves i flere forskellige farver. Derfor kan alle og enhver naturligvis finde frem til et HAY bakkebord, de mener er lige noget for dem.

Nedenfor finder du alle fire bakkeborde fra HAY, hvor du kan danne dig et overblik over, hvor store de er, hvilke farver, du har mulighed for at købe dem i og naturligvis også hvor, du har mulighed for at købe dem henne. Læs med nedenfor og bliv meget klogere på, hvad et HAY bakkebord er og hvor du kan anskaffe dig ét af tidens mest hippe sofaborde.

HAY Bakkebord – Lille

HAY Bakkebord - Lille

Størrelse: B: 30 cm, D: 30 cm, H: 30/34 cm
Pris: 1.099 DKK
Find det hos:
Livingshop.dk

Her er der tale om det mindste bakkebord i HAYs serie af bakkeborde. Som du også kan se ovenfor, så måler det 30 cm. i bredden, 30 cm. i dybden såvel som 30/34 cm. i højden. Derfor er det ikke just noget synderligt stort behov, men for dig, der ikke har behov for noget stort sofabord eller for dig, der har begrænset plads i lejligheden, så er det naturligvis et oplagt valg som dit kommende sofabord.

Der skal dog heller ikke lægges skjul på, at et HAY-bakkebord i denne størrelse passende vil kunne stå ved siden af andre sofa- eller bakkeborde, hvilket f.eks. kunne være ét af de andre bakkeborde fra HAY, hvilket skaber et moderne look i stedet for dit gamle, tunge sofabord. Du kan dog også vælge at bruge dette bakkebord som et natbord, som du kan have stående ved siden af sengen.

Du har mulighed for at vælge mellem hele tre forskellige farve, når du skal købe dit HAY bakkebord i den mindste størrelse. Mere specifikt, så kan du vælge blandt hvid, sort og går, hvorfor der med garanti også er en farve, der tiltaler dig. Det skal desuden også nævnes, at du har mulighed for at fjerne bakken fra bordet, hvis du ønsker at bruge den til at servere med eller hvis du f.eks. skal hente kaffe i køkkenet.

HAY Bakkebord – Medium

HAY Bakkebord - MediumStørrelse: B: 40 cm, D: 40 cm, H: 40/44 cm
Pris: 1.195 DKK
Find det hos:
Livingshop.dk

Der er ikke synderligt stor forskel på bordet i den mindste størrelse og denne model. Som du kan se, så er er der en forskel på både højden, bredden og dybden på 10 cm., hvorfor det ikke er nogen betydelig størrelsesforskel. Det giver dog bordet et anderledes udtryk, men det er dog også ensbetydende med, at det ser rigtig godt ud, hvis du vælger at kombinere de to borde med hinanden, men det kræver naturligvis at du har plads til det.

På lige fod med det lille bord, så har du også mulighed for at købe dit HAY bakkebord i størrelse medium i tre forskellige farver, hvor der igen er tale om hhv. hvid, sort og grå – det har tidligere været muligt at købe bordet i en farve, der af HAY selv blev kaldt for aubergine, men denne farve er dog udgået, hvorfor det kun er muligt at købe bordet i de tre førnævnte farver den dag i dag.

I og med, at bordet er en kende større end den helt lille model, så kan du med fordel også placere en række mindre bakker indeni, da det både giver et ekstra spræl og flere rum, så du har mulighed for at opdele, hvad du stiller eller ligger på bordet. Du kan selvfølgelig også fjerne bakken fra bordet, hvis du ønsker at bruge den til at servere med eller hente lidt hyggeligt mad og drikke i køkkenet.

HAY Bakkebord – Rektangulær

HAY Bakkebord - RektangulærStørrelse: B: 40 cm, D: 60 cm, H: 50/54 cm
Pris: 1.395 DKK
Find det hos:
Livingshop.dk

Hvis du er på jagt efter et bakkebord af lidt større størrelse, så kan den rektangulære model fra HAY med garanti opfylde dine forventningerne. Det er lidt større end medium-modellen i både dybde og højde, men bredden er dog på de samme 40 cm. Derfor er det også passende som et enkeltstående sofabord eller, der fint kan indeholde både kaffe, slik og kage til de hyggelige stunder foran TV sammen med hele familien.

Du skal dog være opmærksom på, at – modsat det lille og medium bakkebord – der ikke er mulighed for at erhverve dette bakkebord i grå, men derimod kun i farverne sort og hvid. Det ændrer dog ikke på, at det helt uden tvivl er et sofabord, der kan bryste sig af at have et moderne look, som gør, at det passer ind i enhver dansk bolig, hvad end det er en mindre lejlighed eller en stor herskabsvilla.

Endvidere, så er der igen tale om et bakkebord, der har en passende størrelse til, at du kan vælge at opdele det med mindre bækker indvendigt, da det giver dig flere rum, som du kan opdele dine ting og sager i. Hvis du ønsker at lege lidt med bordet, så er der også mulighed for at investere i mere end ét bord, da du dermed vil kunne stable dem og på den måde fremstille en lille reol. Bakken kan selvfølgelig også fjernes på denne udgave af bakkebordet.

HAY Bakkebord – Coffee

HAY Bakkebord - CoffeeStørrelse: B: 60 cm, D: 60 cm, H: 35/39 cm
Pris: 1.495 DKK
Find det hos:
Livingshop.dk

Coffee-udgaven – eller Tray Table Coffee Square som HAY selv kalder det – er den største udgave af deres uendeligt populære bakkebord. Det måler 60 cm. i bredden, 60 cm. i dybden og dertil også 35/39 cm. i højden. Det har en perfekt størrelse som primært sofabord i stuen, da det har en bredde, der gør, at det ikke ser malplaceret ud, hvis det står alene.

Det store kaffebord fra HAY kan fås i tre forskellige farver; sort, grå og hvid, så hvad end du har en sort lædersofa eller en sofa med lysegråt tekstil, så kan du finde et bakkebord fra HAY, der harmonerer med din sofa – både stil- og farvemæssigt. Det skal dog nævnes, at bordet er klart mest populært i sort, da det fungerer godt sammen med stort set alle typer af møbler, farver og designs.

Ligesom de øvrige modeller af HAYs populære bakkebord, så er denne variant selvfølgelig også fremstillet i pulverlakeret stål. Specielt denne udgave af bakkebordet fungerer rigtig godt med mindre bakker indvendigt, som du også vil kunne bruge i forbindelse med servering. Er det noget, du gerne vil undgå, så er der dog også mulighed for at fjerne hele bakken, så du kan bruge den til at servere fra bordet, hvad end det er til gæster eller ej.