Gode indflyttergaver til manden, der skal bo selv

I Danmark er der stor tradition for, at man med stolthed viser sit nye hjem frem til sine venner, der så ofte vælger at gratulere en med en gave. I Danmark er vi nemlig gode til at indrette, og det er noget, som man kan lide. Men det er klart noget, som kvinder mest går op i. Så hvad giver man en mand, hvis man skal til indflytter fest hos ham? Det er ikke sikkert, han vil synes, at det er fedt, hvis du kommer med en buket blomster. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvad du kan vælge at give ham.

 

Alle mænd har brug for værktøj

Det er altid godt at have værktøj i hjemmet, uanset hvilket køn man er. Der kan altid være behov for, at man lige har noget, man skal sætte op, skrue fast eller lignende. Hvis du ved, at der er noget værktøj, din ven ikke har, så kig efter Værktøj til alle og find det, som du ved, din kammerat mangler. Hvis han slet ikke har noget, så kan det altid være en god idé at starte med at forære ham en boremaskine.

 

Du kan give ham et fadølsanlæg

Hvis I er flere, der skal gå sammen om en gave, så ville de fleste mænd også blive vilde med at få et fadølsanlæg. Det er måske noget, som mange kvinder ikke ville være vilde med at have i hjemmet, og derfor skal man naturligvis huske at udnytte, hvis man bor som alene mand.

 

En kasse øl

Hvis der er noget, man altid kan give i gave til sine kammerater, så må det være øl. Skal man til en indflytterfest, så er der sikkert også lagt op til, at der skal indtages nogle øl. Det er noget, der kan pynte godt på en altan, hvor de også kan holde sig kolde de fleste dage om året i Danmark.

 

Tag en god flaske rom med

Man gratulerer ofte med blomster, men det er også ganske normalt, at man gratulerer med spiritus. Hvis du har en kammerat, der godt kan sætte pris på f.eks. at få en rigtig god rom, så er det også noget, du kan vælge at købe med som en indflyttergave. Det ser i hvert fald ikke så godt ud, hvis du kommer helt uden noget. Det kan være, at du skal til at lede efter gaven til din kammerat?