Få inspiration til at gøre din indretning unik både inde og ude

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Når du indretter din bolig, kan det være svært at se bort fra de mange trends, der er på markedet. Men samtidig er det ikke alle, som synes, det er lige spændende og sjovt at bo i en bolig, der minder om alle andres. Ønsker du en mere unik og personlig indretning eller stil både inde og ude, så er der her nogle fif til, hvad du kan gøre.

Vær modig i dit farvevalg

Dette gælder faktisk både inde og ude. I stedet for altid at gå efter de hvide og grå nuancer, hvad så med en karrygul sofa eller et grønt spisebord? Det giver et anderledes og unikt udtryk i hjemmet, når du tilføjer dine favoritfarver til indretningen.

Ligeledes behøver dit hus ikke være hvidt eller gråt. Faktisk kan det være lige præcis den farve, du synes. Er du helt vild med lilla? Hvorfor så ikke bo i et lilla hus. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og det vil helt sikkert gøre dit hjem unikt og personligt. Husk dog på, at det ikke er helt billigt at male dit hus, så det er en god idé at vælge en farve, som du ikke bliver træt af efter det første år.

Vælg et anderledes (og miljøvenligt) tag

Ligesom du kan male dit hus i lige den farve, du har lyst til, så kan du også vælge anderledes tage. De senere år er der kommet ret stor fokus på grønne tage, også kaldet sedumtage. Det er en rigtig god måde at bringe vores huse lidt tættere på naturen, hvad end det er i en stor eller mindre by. Derudover er de grønne tage utroligt klimavenlige, og i den regnfulde tid vi lever i, er de også smarte. De kan nemlig optage op til 80% af den nedbør, som lander på taget årligt. Er du interesseret i at vide mere om denne mulighed, kan du søge hjælp hos eksempelvis Nykilde.dk, der har mere end 40 års erfaring inden for de fleste haveelementer. Her kan du også få flere gode tips og tricks til, hvordan du får din helt unikke drømmehave, der ligeledes er med til at give dit hjem et mere personligt udtryk.

Dekorér hjemmet med anderledes kunst

En stor del af et hjems personlighed kommer fra de billeder, souvenirs og alle de andre nipsting, vi har stående i hjemmet. I dag er det blevet utroligt moderne at have farverige plakater eller plakater med citater hængende på væggen for at give et personligt udtryk. Hvis du vil skille dig lidt ud fra mængden, bør du overveje at hænge dine egne personlige billeder op i stedet. Har du taget et billede af New Yorks skyline eller en snørklet gade i Amsterdam? Hvorfor så ikke få lavet rammer efter mål, og hænge dit eget billede op i stedet for de generiske plakater, som du ser på alle andres vægge. Det er blot endnu en fantastisk måde, hvorpå du kan skabe et hjem, som ingen andre har.