Erfaren boligejer? Sådan sikrer du din bolig yderligere mod ubudne gæster

! Sponsoreret indhold !

Uanset om du har været boligejer længe eller netop har købt din første bolig, har du sikkert gjort dig nogle tanker om, hvordan du bedst sikrer din bolig mod ubudne gæster. Har du i mange år boet i egen bolig, har du måske endda selv prøvet at komme hjem til en smadret rude og rodede skuffer. Det kan være ganske ubehageligt, og det er derfor en god idé at gå langt for at sikre sin bolig. Læs med her og bliv klogere på, hvad du kan gøre for at holde tyvene væk.

Husmorråd gør tricket: Det behøver ikke være svært

Selvom antallet af anmeldte indbrud i 2017 lå på et lavere niveau end tidligere år, var der alligevel mere end 7.000 indbrud bare i sidste kvartal af året. Derfor bør man som boligejer være på vagt, så man bedst muligt kan forsøge at komme tyvene i forkøbet. En snild måde at sikre dette på er, hvad man nærmest kan kategorisere som et husmorråd. Selvom det lyder simpelt, kan det nemlig være smart at lade en anelse lys stå tændt i nogle forskellige rum, når du forlader hjemmet om aftenen. På den måde kan du give tyvene grund til at tro, at der er nogen hjemme. Det kan i mange tilfælde afskrække tyven fra at bryde ind i din bolig. Billigere og nemmere bliver det ikke!

Vær på den sikre side: Alarmen fjerner dine bekymringer

Hvis du gerne vil sikre din bolig reelt – det vil sige mere end forsøget på at ’snyde’ tyven ved at lade noget lys være tændt – kan det være en god idé at investere i et alarmsystem. Et sådant system sikrer, at alarmen hyler samt giver både dig og alarmselskabet besked, hvis nogen bryder ind gennem en dør eller en rude i dit hus. Dermed får tyven formentlig travlt og bliver forstyrret i sit projekt, inden han kan nå at slippe af sted med dine ejendele. Der findes mange smarte alarmsystemer i mange varianter og prisklasser, som alle kan være med til at sikre dit hjem og gøre dig fri for bekymringerne, når huset står tomt.

Fang det på bånd: Et overvågningskamera er smart på flere måder

En anden løsning, der sikrer dit hjem på en effektiv måde, kan være at sætte et eller flere overvågningskameraer op i eller omkring din bolig. Nogle vælger at installere flere overvågningskameraer indendørs, mens andre prioriterer at sætte kameraerne op rundt om huset for på den måde at signalere, at huset overvåges. Dette kan have en præventiv effekt, men uanset hvor og i hvilket omfang, du installerer overvågningskameraer, er det en stor fordel at kunne hjælpe politiet med opklaringen af dit indbrud, hvis uheldet skulle være ude. Overvågningskameraer findes i mange varianter og prisklasser. Hvis du er interesseret i muligheden for at installere et eller flere kameraer i din bolig, kan du med fordel overveje at installere IP-kameraer. Disse overvågningskameraer kræver intet andet end en tilslutning til din netværksrouter, hvorefter du kan tilgå overvågningsbillederne live på din smartphone eller computer til hver en tid. Du finder mange driftssikre varianter af IP-kameraer til gode priser på https://www.specialkamera.dk/shop/ip-kamera-31c1.html.

Lad ikke ubudne gæster ødelægge fornøjelserne ved at være boligejer – kom dine tyve i forkøbet med effektiv sikring af din bolig!