Tre gode råd til, hvordan du frisker dit køkken op på en billig måde

Dette indeholder sponsoreret indhold

 

De fleste har drømmen om det flotte, store køkken, hvor hele familien kan være. Og det er også forståeligt, når køkkenet i dag er et af de rum, som vi danskere bruger allermest i vores hverdag. Vi laver mad, bager med børnene, maler, laver lektier, eller hvad man nu kan finde på at bruge køkkenet til. Ikke desto mindre er køkkenet et vigtigt rum i huset, som man også har deres mening om, hvordan skal se ud. Desværre er det ikke os alle samme, som har råd til at få lavet drømmekøkkenet med det samme. Men fortvivl ikke! Læs med her, og få tre gode råd til, hvordan du frisker dit køkken op, så du kommer så tæt på drømmekøkkenet så muligt – vel at mærke uden at tømme din pengepung.

Skift køkkeninventaret ud på den billige måde

Er dit køkken præget af slid, dårlig vedligeholdelse og mange års madlavning? Men har du ikke råd til at gå ud og få lavet en fuld renovering af dit køkken? Så kan du måske komme langt ved bare at købe nyt inventar, der giver et nyt, frisk og moderne pust til dit ellers aldrende køkken. Billige overskabe til køkkenet kan gøre underværker for et ellers nedslidt køkken. Overskabe giver godt med opbevaringsplads, mens skabslågerne kan tilføre det unikke udtryk, du ønsker i dit hjem. Billige overskabe kan både give dit køkken nu funktionalitet, samtidig med dit køkken får et strømlinet, enkelt og rent udtryk.

En klat maling skader aldrig

Er dit budget lidt mere stramt, så kan en klat maling altså gøre meget. Hvad enten det er en opfriskning af den hvide vægmaling eller et eksperiment med geometriske former og alverdens farver, så kan det kun give et friskt pust til dit køkken.Er du mere til det klassiske look, så hold dig til hvid og jordfarver, som sand, beige og brun. Har du lyst til virkelig at sætte fut under dit køkken, så kan du med fordel male en væg eller dele af en væg i en frisk farve, som grøn, blå, gul, rød, lille – eller hvilken farve, du nu er til.

Du kan komme langt med de rigtige accessories

Føler du, at dit køkken mangler sjæl, men har du ikke tid og råd til at gøre så meget ved det. Så kan en god gang oprydning gøre meget, så der er plads til den rigtige udsmykning. Find for eksempel din bedstemors gamle kogebøger frem, pluk en flot buket fra haven eller find sjove og farverige køkkenredskaber på loppemarkeder eller i genbrugen. Det er kun din egen smag, der sætter grænsen. Det handler bare om, at du får tilført dit køkken noget sjæl i form af hygge, farver eller dufte.