Test af 7 forskellige kapsel kaffemaskiner – Hvilken er bedst?

I løbet af de sidste par år er kapsel kaffemaskiner gået hen og blevet ekstremt populære blandt danskere, og der bliver i øjeblikket solgt maskiner som aldrig før. Dette skyldes bl.a., at der er et enormt stort udvalg af forskellige kapselmaskiner samt kaffekapsler, så man som forbruger har en helt masse forskellige muligheder, når det gælder om at få den ultimative kaffeoplevelse.

En af de mange fordele ved en kapsel kaffemaskine er bl.a., at det er utroligt nemt at lave kaffe på den her måde, og herudover er kaffen af høj kvalitet ved hvert eneste brug. Du behøver blot at putte en kapsel i maskinen, trykke på en knap og straks herefter har du en kop lækker og varm kaffe, som smager himmelsk. Kapsel kaffemaskiner har altså fuldstændig revolutioneret kaffeverdenen, som vi kender den, hvor det før kun var muligt at lave enten stempelkaffe, frysetørret kaffe eller filterkaffe. Er man interesseret i at kunne brygge en lige så god kop kaffe som dem, man køber på diverse caféer, er en kapsel kaffemaskine helt klart den ideelle løsning.

Du vil i denne artikel blive præsenteret for syv forskellige kapsel kaffemaskiner af allerhøjeste kvalitet fra det populære brand Nespresso, så du forhåbentlig vil være klædt bedre på til at kunne gå ud at købe den helt rette maskine for dig.

Nespresso CitiZ & Milk Sort

Køb den hos Whiteaway i dag

Den allerførste kapsel kaffemaskine i vores test er Nespresso CitiZ & Milk-modellen, som er en super god maskine i høj kvalitet med en lang række spændende funktioner. Du får med denne model bl.a. en mælkeskummer, og herudover er den ekstremt nem at betjene. Kaffemaskinens motor består af en højtrykspumpe på 19 bar, som ’presser’ vand gennem kapslen og ned i glasset, hvilket er med til at sikre kaffens skønne duft, samt den særlige og lækre creme. Du sætter blot kaffekapslen i vha. et håndtag, som vippes op for at sætte den fast, og herefter brygges kaffen, uden at du behøver at foretage dig noget som helst.

Når du efterfølgende løfter håndtaget igen, bliver kapslen automatisk skubbet ned i en beholder til alle de andre brugte kapsler – der er her plads til maks. 10 brugte kapsler. Der er desuden bagpå selve maskinen monteret en vandbeholder, der kan indeholde helt op til 1 liter, hvilket svarer til omtrent 7-8 kopper kaffe.

Nem og hurtig

Nespresso CitiZ & Milk er det oplagte valg for dig, der ønsker en hurtig og nem kop latte, cappuccino, espresso eller lignende til en rigtig god pris. Denne model hører nemlig blandt til de billigere modeller, så der er en hel del penge at spare her ift. nogle af de andre kapsel kaffemaskiner fra Nespresso. Du skal desuden bruge de originale Nespresso kapsler til denne model, og disse kan du købe i alle supermarkeder i mange variationer landet over.

Vælg Nespresso CitiZ & Milk, hvis du foretrækker flere typer kaffe og har lyst til og mod på at prøve flere forskellige varianter. Du har her yderligere mulighed for at brygge kaffen i høje caféglas, i og med at drypristen let kan slås op, så du får den ultimative caféoplevelse, mens du er derhjemme og drikker kaffe med dine venner og veninder.

Nespresso PixieBedste kapsel kaffemaskine

Den næste kapsel kaffemaskine i vores test er Pixie-modellen, som er en kompakt maskine med et hav af gode funktioner. Denne har scoret høje karakter i diverse andre tests, så der er ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en maskine af allerhøjeste kaliber, som har rigtig mange fans verden over. Denne type kaffemaskine er den ideelle løsning for dig, der ønsker en enkel samt pladsbesparende model, som desuden fås til en rigtig god pris. På trods af størrelsen brygger Pixie-modellen stadig rigtig lækker kaffe, som hele familien kan få stor glæde af hver eneste dag.

Maskinen fås i flere forskellige farver, og herudover har den en mindre vandbeholder på 0,8 liter, hvilket svarer til 5-7 kopper kaffe. Selve systemet med denne maskine er ganske simpelt, og det er med garanti noget selv bedstemor vil kunne finde ud af at anvende. Du skal blot skubbe håndtaget op, sætte kaffekapslen i og skub håndtaget ned igen – herefter vil selve maskinen gøre alt arbejdet for dig, så du blot kan læne dig tilbage og vente på en varm og lækker kop kaffe.

Let at håndtere

Selve processen foregår sådan, at når kapslen er fastmonteret i maskinen, vil pumpen sende varmt vand igennem kapslen ved høj tryk, så kaffen udtrækkes med den ønskede creme på toppen. Maskinen slukker ydermere af sig selv efter kun 9 minutter, så den aldrig står og bruger en masse unødvendig energi.

Nespresso Pixie er altså for dig, der ønsker en simpel samt billig løsning uden alt for mange finurligheder. Her er det blot den gode kaffe, der er i fokus, og herudover skal det nævnes, at der følger 16 kaffekapsler med i startpakken ved køb. Det er desuden også her muligt at justere kopristen, så du både kan lave kaffe i dine høje samt lave glas.

Nespresso InissiaKapsel kaffemaskine test

Køb den hos Whiteaway i dag

Næste model i testen er den ideelle løsning for dig, der ikke drikker kaffe så tit, men som stadig gerne vil have muligheden for at lave en god kop kaffe hurtigt og nemt. Modellen hedder Nespresso Inissia, og det er en lille og kompakt maskine, som er utrolig nem at anvende. Med denne type kaffemaskine bliver kaffen hurtigt brygget ved den korrekte temperatur, og herudover er der masser af plads under selve udløbet, så du også har mulighed for at bruge dine store kaffekopper uden problemer.

Denne Nespresso Inissia-model koster langt mindre end mange af de andre kaffemaskiner, og herudover er den ganske enkel samt kompakt i sit design. Det skal desuden nævnes, at der ikke hører mælkeskummer eller andet tilbehør med i købet, men at dette vil kunne tilkøbes til maskinen. Når maskinen laver kaffen, pumper den varmt vand gennem kapslen med et tryk på hele 19 bar, hvilket giver et fint lag creme på toppen af enten din espresso eller kaffe.

Plads til 9-11 kapsler

Herudover er den udstyret med to knapper, som giver dig mulighed for at vælge mellem enten Lungo eller Espresso tilberedning. Maskinen har ydermere autosluk, som du selv kan indstille til en tid mellem 9-30 minutter, og endelig har kapselbeholderen plads til 9-11 kapsler.

På trods af at man ikke drikker kaffe så ofte, skal man stadig have muligheden for at få en god og lækker kop kaffe, når man ønsker det – og til dette er Nespresso Inissia et rigtig godt køb. Her får man en ganske simpel og lille kapsel kaffemaskine til en rigtig god pris, som brygger kvalitetskaffe på ingen tid. Denne maskine kan lige nu fås til ca. 600 kr., men såfremt du ønsker en mælkeskummer eller andet tilbehør, skal du naturligvis huske at tilkøbe det.

Nespresso Gran MaestriaKapsel kaffemaskine bedst i test

Nespresso Gran Maestria er en ekstremt luksuriøs kapsel kaffemaskine, som tillige har scoret høje karakter i diverse tests. Denne model er en mere rummelig maskine end den forrige, og herudover er den utrolig nem at anvende. Med denne model får du en hurtig maskine, som til hver en tid brygger god kaffe samt laver lækkert mælkeskum. Gran Maestria-modellen er det oplagte valg for dig, der ønsker en luksusmodel med ekstra plads til både brugte kapsler og vand, hvilket gør den ideel til at have stående enten på kontoret eller hjemme hos familien, hvor flere drikker kaffe dagligt.

Med denne model får du en maskine, der har integreret aeroccino mælkeskummer, så du har mulighed for at lave lige akkurat den type kaffe, som du elsker. Ønsker du eksempelvis at brygge en lækker kop espresso, skal du blot dreje den runde kopholder ind foran udløbet, så du kan placere de små glas i en tilpas højde.

Tilpas selv kaffestyrken

Du kan desuden også tilpasse selve kaffestyrken og mængden vha. drejeknapper, og endelig er maskinen udstyret med en indbygget afkalkningsalarm, der sikrer, at du holder maskinen kalkfri, så den ikke går i stykker. Du får med denne model som sagt ekstra plads til både vand og brugte kapsler, og herudover er den utrolig nem at gøre ren, da det er muligt at maskinvaske mælkeskummeren, og det er ydermere muligt at afmontere selve drypbakken.

Gran Maestria er det oplagte valg for dig, der sætter pris på luksuriøse elementer i køkkenet, og som desuden sætter pris på en indbygget kopvarmer samt mælkeskummer. Gå på opdagelse i de mange forskellige muligheder, og opdag hvor let det er at brygge en kop kaffe, som smager lige så godt som dem, man får på caféerne.

Nespresso Prodigio TitanKøb kapsel kaffemaskine online

Køb den hos Whiteaway i dag

Den næste kapsel kaffemaskine i vores test er Nespresso Prodigio-modellen, som er en app-styret maskine til det lille behov. Denne model har også scoret højt i diverse tests, så vi også her kan vide os sikre på, at vi har at gøre med et rigtig godt produkt af høj kvalitet. Selve maskinen er lille og kompakt, og det er derfor et rigtig godt valg for dig, der er alene, og som i ny og næ ønsker at lave en hurtig kop kaffe eller espresso.

Maskinens vandbeholder kan indeholde 0,8 liter, hvilket gør, at den især er fin til små behov, og herudover har den en indbygget app-styring med timerfunktion, som gør det nemt for dig at have en kop kaffe klar om morgenen, eller til at stå klar til dig, når du kommer sent hjem fra arbejde om eftermiddagen.

Simpel og elegant

Er du på udkig efter en kapsel kaffemaskine, der bedst egner sig til små behov, er denne model fra Nespresso et rigtig godt køb. Modellen har et simpelt og kompakt ydre, og herudover er den udstyret med et betjeningspanel øverst, som alle og enhver vil kunne finde ud af at bruge. Oplev de mange muligheder med det smarte app-styresystem, som gælder til Android eller iOS, så du aldrig behøver at stå og vente på, at din kaffe bliver færdig. Du får ved køb af denne kaffemaskine desuden en startpakke med 16 kaffekapsler, så du kan komme i gang med at brygge en lækker kop kaffe med det samme.

Det er ikke alle mennesker, der er de store kaffedrikkere, og til disse skal der naturligvis også være en god løsning – og det er denne Prodigio-model fra Nespresso helt bestemt et godt eksempel på. Her får du en glimrende kaffemaskine i høj kvalitet, hvor du både har mulighed for at lave Espresso samt Lungo. Det skal dog nævnes, at såfremt du ønsker en mælkeskummer, skal denne tilkøbes.

Nespresso Lattissima Plus F421 SilverKapselkaffe maskine

Køb den hos Whiteaway i dag

Nespresso Lattissima Plus F412 Silver-modellen er et rigtig godt køb for dig, der sætter pris på en god kop kaffe med frisk mælk. Med blot et enkelt tryk på maskinen, kan du så let som ingenting få lavet enten en Latte Macchiato, Espresso, Lungo eller Cappuchino. Du har her desuden mulighed for at tage mælkeskummeren af maskinen, såfremt du foretrækker at opbevare den i køleskabet, så mælken er kold ved brug.

Du kan som alternativ påsætte en vanddyse på kaffemaskinen, der kan lave varmt vand, hvis du eksempelvis ønsker en kop kakao eller te til afveksling. Det skal ydermere nævens, at selve mælkebeholderen er utrolig nem at gøre ren, da den blot kan stilles i opvaskemaskinen efter brug.

Med Lattissima-modellen fra Nespresso har du rig mulighed for at få den ultimative café-oplevelse derhjemme, i og med at du kan få plads til et Latte Macchiato-glas i rigtig størrelse under maskinen. Denne type kaffemaskine er det oplagte valg for dig, der sætter pris på en utrolig flot maskine, der kan lave kaffe af høj kvalitet til en rigtig god pris. Herudover har den en vandbeholder på 0,9 liter, en effekt på 1300 watt og endelig har selve maskinen et tryk på 19 bar.

Nyd en kop varm og lækker kaffe derhjemme med veninderne ved blot et enkelt tryk på maskinen – nemmere bliver det ikke. Der er desuden masser af muligheder, når det kommer til forskellige varianter af kaffe, så det er bare med at gå på opdagelse, så du kan finde ud af, hvilken type du foretrækker.

Nespresso UMilk Pure BlackKapsel kaffemaskine shop

Køb den hos Whiteaway i dag

Den sidste kapsel kaffemaskine i vores test er Nespresso UMilk Pure Black, som er udstyret med mælkeskummer og herudover har den en vandbeholder på 0,8 liter. Denne model er for dig, der ønsker en maskine i et flot og stilrent design, og hvor du desuden har mulighed for at brygge din favoritkaffe. Maskinen har en nyudviklet mælkeskummer fra Nespresso – kaldet Aeroccino3 – som er særlig anvendelig til de kaffebrygninger, der indeholder enten kold eller varm mælk.

Herudover har modellen et automatisk kapseltømnings-system samt drypstop-system, og endelig har du mulighed for at vælge programmer til tre forskellige kopstørrelser: Lungo, Espresso eller Ristretto.

UMilk Pure Black er ganske enestående i sit design med de klare og rene linjer, hvilket giver et tidløst look, som gør, at denne maskine vil kunne passe ind i ethvert moderne, skandinavisk køkken. Sætter du pris på høj kvalitet, funktionalitet samt luksuriøst design, er denne model fra Nespresso uden tvivl det helt rette valg for dig. Maskinen er ydermere utrolig nem at anvende, i og med at det blot kræver en enkelt berøring at tænde den, og herudover varmer den op på kun 25 sekunder.

Gå på opdagelse i de mange forskellige muligheder, og bryg lige akkurat den type kaffe, som du elsker så højt. Med UMilk Pure Black-modellen er alle muligheder åbne, så du kan lave din yndlingskaffe på ingen tid. Med en kapsel kaffemaskine fra Nespresso kan du rykke caféoplevelsen hjem i din egen stue, da du selv har mulighed for at lave kaffe af høj kvalitet derhjemme.

Gode råd før man investerer i en ny kapsel kaffemaskine

Såfremt du ønsker at købe en ny kapsel kaffemaskine, har vi her samlet nogle gode råd, som du bør have i baghovedet, før du køber. Du bør bl.a. overveje, hvor meget du egentlig regner med at komme til at bruge den, og om du primært ønsker at bruge den til at lave sort kaffe, eller om du også gerne vil have mulighed for at skumme mælk. Det er muligt at tilkøbe en mælkeskummer til de fleste modeller, og der er sågar et mindre udvalg, der har en integreret mælkeskummer.

Du bør ydermere overveje selve prisen samt tilgængeligheden på de kaffekapsler, som den pågældende maskine skal bruge. Sørg for at undersøg forinden, hvor meget disse kapsler koster, og herudover hvor nemme de er at få fat på. Her skal det nævnes, at man altid bør anvende originale kapsler, da det ikke er i alle tilfælde, at maskinens garanti dækker, såfremt der skulle ske noget, hvis du anvender kopi-kapsler.

Tænk på designet

Endelig er der naturligvis også hele spørgsmålet omkring kaffemaskinens udseende. Dette er for mange ikke det afgørende aspekt, men ikke desto mindre er det en vigtig del. Der er rig mulighed for at få kapsel kaffemaskiner i alverdens størrelser, former og farver, hvorfor du med sikkerhed vil kunne få fingrene i lige akkurat den model, du leder efter. Find både maskiner i rød, hvid og sort, og find maskiner udstyret med enten manuelle trykknapper eller touch-display. Mulighederne er mange, så du skal blot finde ud af, hvad du personligt foretrækker, når det gælder udseendet på maskinen.