Skal du lægge ny sti i haven? Her er, hvad du skal bruge

Dette indhold er sponsoreret.

Når man skal anlægge en ny havesti, er der mange ting, man skal tænke på. Hvilke fliser skal man have? Hvor skal stien gå, og hvordan skal fliserne ligge? De fleste tænker nok også med nervøsitet på det hårde og slidsomme arbejde, når fliserne skal udlægges.

At lægge fliser er rigtig hårdt arbejde, og du kan nemt komme til skade med både hænder, fødder og ryg, hvis du ikke passer på. Heldigvis behøver det ikke være hårdt at lægge fliser ud. I denne korte artikel vil vi nemlig vise dig en maskine, der kan gøre det hele meget nemmere for dig.

Let det slidsomme arbejde med en vakuumløfter

En vakuumløfter er en maskine, der egentlig hører hjemme i de professionelle håndværkerfag, men som sagtens kan lejes og bruges af almindelige gør-det-selv-entusiaster.

Vakuumløfteren er en maskine, der ved hjælp af et vakuum suger sig fast til et emne, og som derfor kan bruges til at flytte rundt på meget tunge genstande, f.eks. fliser. Vakuumløfteren kan monteres på en gravemaskine, så både vakuumløfteren og fliserne kan transporteres lige derhen, hvor du vil have dem.

En vakuumløfter er en rigtig praktisk maskine, fordi den tillader, at du kan løfte flere belægningssten på en gang, og derfor kan du udlægge din havesti eller din terrasse på rekordfart.

Vakuumløftere kommer i mange forskellige størrelser, og derfor kan du få en vakuumløfter, der passer til selv ret små haveprojekter. At udlægge en havesti kræver ikke en stor vakuumløfter, hvorimod en terrasse i højere grad kræver en vakuumløfter med større sugeevne.

Cirkelsten kan være et alternativ til den traditionelle havesti

Med en vakuumløfter kan du gøre udlægningen af havefliser effektiv og nem, og med cirkelsten kan du gøre din havesti, terrasse eller indkørsel helt unik og alternativ.

Cirkelsten er trædesten, der modsat traditionelle fliser er udformet som cirkler. De kan bruges til en langt række formål og er altid et flot alternativ til den traditionelle haveflise. Hvis du i stedet for en klassisk havesti blot vil have en række runde trædesten, er cirkelsten et oplagt valg. Du kan også bruge cirkelsten til at lave en sammenhængende havesti, hvor de runde sten skaber et meget alternativt look til din have.

Cirkelsten kan med fordel udlægges med en vakuumløfter, hvis du gerne vil have en hel terrasse eller indkørsel med de runde trædesten. På rekordtid kan du udlægge dine cirkelsten og få en terrasse, havesti eller indkørsel, der er helt unik og personlig.

Med en vakuumløfter og cirkelsten kan du få unikke og personlige udeområder på rekordtid.