Sådan kan du indrette din drømmestue

Når det drejer sig om indretning, så er der mange måder, hvorpå man kan finde inspiration. Derfor kan ens idéer også godt blive en smule rodet og uoverskuelige. Det er jo lidt fedt med det moderne køkken og så er den skandinaviske stue da bare for lækker. Det er ikke alle stilarter der går hånd i hånd og specielt ikke, hvis du ønsker forskellige stilarter i de forskellige rum. Før du kan indrette din drømmestue, så er det vigtigt at du lige får styr på det overordnede tema. Dette kan være alt fra en decideret stil, til farver og former. Noget fungerer bedre end noget andet, det vigtigste er dog at du bliver glad for din indretning. Læs mere her og bliv klogere på hvordan.

Få styr på de store elementer som sofa og sofabord

Når det overordnede tema er fundet, så er du også sikker på at du kan skabe en flot indretning af dit hjem. Er du kontinuerlig med temaet vil du skabe en overskuelig indretning og det efterlader plads til spændende, sjove eller fede detaljer – og mange af dem. Før du skal have fokus på detaljerne, giver det vel lidt sig selv at du skal have styr på de store elementer. Ønsker du en stor u sofa, vil du gerne have flere sofaer eller skal du have en lille og eksklusiv. Når du har udvalgt sofaen, så kan du have fokus på et sofabord. Har du valgt en stor flyder sofa, så kan det oplagte valg måske også være et stort sofabord. Men selvom det er oplagt, så er det måske ikke det rigtige. En stor sofa kan nemlig godt virke overvældende, her kan det være en god idé at bløde den op med et lidt mindre eller måske et rundt sofabord.

Bind din indretning sammen og skab en skøn atmosfære med detaljerne

Når der er kommet styr på de store elementer som sofa, sofabord og et tv møbel, så er det nu du skal begynde at have fokus på detaljerne. Er din sofa og dit sofabord i stor kontrast med hinanden, så kan du binde det sammen med pyntepuder på sofaen eller også kan du tilføje små, men fede detaljer på dit sofabord. Det er på dette stadie, hvor du binder din indretning sammen og gør din bolig til et hjem. Det er på denne måde du kan skabe en skøn atmosfære