Giv din bolig nyt liv med lækre højtalere og smarte lamper

! Sponsoreret indhold !

Ligesom tøj skal din bolig også fornyes en gang i mellem, så den forbliver på mode. Vægge og vinduer bliver malet og gulvet pudses. Der indkøbes nye møbler da køkkenbordet vipper og den gamle sofa er misfarvet og slidt. Måske laves der andre justeringer i køkkenet og badeværelset, så maden og tandbørstningen kan gøres med stil. Efter sådan en omgang har kontoen set bedre tider, og du bliver i tvivl om det virkelig var det værd. Måske trængte det gamle virkelig til at blive skiftet ud, eller måske havde du bare brug for at se en lille ændring. Så inden du går helt amok med boligmakeovers, så tjek lige de her lækkerriger ud, som kan skabe nyt lys og god stemning i enhver bolig.

Få lyd i luksusklasse med Beolit højtalerne fra B&O

Intet skaber en bedre stemning end god musik, som gerne sættes på når opvasken skal tømmes, når du har brug for en god start på dagen, og når det er tid til at feste med gode venner og kolde drinks. Med andre ord er musikkken noget vi nyder dagligt. Så hvrofor ikke nyde den med stil med Beolit og BeoPlay højtalerne fra B&O.

B&O bringer med Beolit en enestående bærbar Bluetooth-højtaler i et lækkert design, hvor du nemt nyder op til 24 timers uafbrudt lækker musik både ude og hjemme. Beolit er det perfekte valg, til dem som ønsker lyd i topklasse selv når de er på farten. Til dem som hellere bringer musikken end drinksene.

 

Er du i stedet for på udkig efter højtalerne, som skal fuldende dit hjem, så er B&O’s BeoPlay den rette vej at gå. BeoPlay udstyret har Signature Sound, så du får en musikoplevelse du aldrig vil glemme. Hvert et nummer og hvert et instrument kommer til live, og du får en lydkvalitet, som stod du på første række til kunstnerens koncert. BeoPlay er en højtaler som passer ind i hvert et hjem, hvor den fylder rummet med en god og hyggelig stemning. Så forkæl dig selv og dine nærmeste med topklasses lydkvalitet med højtalere fra B&O. Læs mere om de lækre højtalere her.

Se din bolig i nyt lys med flotte lamper til gode priser

Lys hverdagen op med lækre lamper til en god pris. Ligemeget om du leder efter rumoplysning eller hyggebelysning, så finder du nemt kvalitetsrige lamper til gode priser på LampeGuru.dk. Her er alt fra loft-, gulv- bord- og væglamper i flere forskellige størrelser og farver. Der er noget til stuen, til køkkenet, til børneværelset og terrassen. Måske leder du efter en rustik kobberlampe til stuen, eller måske trænger vindueskarmen eller sofabordet til et par elektroniske bloklys, som kan lyse aftenen og stemningen op.

Hvis du altid er klar til at følge den nyeste mode og leder efter hyggebelysning til stuen eller soveværelset, så finder du nemt flere varianter af den lampeskærmfrie globepæren, som både findes i kobber- og træudgave for et mere rustikt look. Se det skønne udvalg her.