Få råd og vejledning til dit næste byggeprojekt

Går du og drømmer om at kaste dig ud i at bygge dit eget eller foretage en stor renovering? At bygge nyt eller renovere er et stort arbejde og kræver meget tid, planlægning og økonomi. Med den rette hjælp og rådgivning bliver dit projekt mere overskueligt.

 

Professionel rådgivning

Bygge-og renoveringsprojekter kan godt virke meget uoverskuelige, og det er svært at vide det hele. Heldigvis kan du få den rådgivning, du har brug for af art-tek byggerådgivning, som kan hjælpe dig sikkert igennem hele processen. Byggerådgivere er eksperter i alt, hvad der har med byggeri, projektledelse, konstruktion og planlægning af dit projekt at gøre, og de kan give dig den bedste rådgivning. Hvis du ønsker at arbejde med dit energiforbrug på den ene eller anden måde, kan byggerådgiverne også hjælpe dig med det.

 

Rådgivning i din interesse

Der kan være mange uforudsete ting i et byggeprojekt, som kan være svært at tage skulle tage stilling til selv. En byggerådgiver er udelukkende interesseret i at hjælpe og rådgive dig med dit projekt, og du betaler kun for vedkommendes ydelser. Du slipper derfor for ubehagelige og dyre overraskelser senere hen i forløbet, da byggerådgivere er rigtig gode til at planlægge hele forløbet. Du kan altid kontakte en byggerådgiver og få et uforpligtende tilbud på pris og varighed, hvor I også kan afstemme jeres forventninger til samarbejdet.

 

Det skal du være særligt opmærksom på

Det kan være svært at finde den helt rette byggerådgiver. Det er en god idé at tjekke firmaets hjemmeside for at se, hvilke projekter byggerådgiverne har været med til at udføre. Derudover er det også godt at tjekke, hvad deres kunder siger om dem. På den måde får du et godt indtryk af byggerådgivernes arbejde og deres ry, som kan hjælpe dig i dit valg af byggerådgiver.

 

Gode forbindelser

Byggerådgivere har tit et rigtig godt netværk i den øvrige byggebranche, som de samarbejder med. Du er derfor sikret en rigtig høj og alsidig faglighed, som bliver sat i spil og kan blive nyttigt for dig.

 

Pris

Byggerådgivning koster, men der er flere måder, du kan betale på. Prisen kan variere alt efter, hvor lang tid projektet strækker sig over, og hvor omfangsrigt det er. Du kan enten aftale en fast pris med byggerådgiverne eller efter medgået tid. Medgået tid betyder, at der betales præcist det antal timer, der er blevet brugt på projektet. Denne måde at betale på giver stor fleksibilitet, hvis der opstår ændringer i processen.  Den faste pris kræver, at dit projekt er planlagt i detaljer, så byggerådgiverne kan planlægge deres tidsforbrug for projektet.