Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies?
3. Sådan sletter og blokerer du for cookies
4. Derfor bruger Boliglicious cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brugte annoncenetværk
7. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Boliglicious.dk ejes og drives af YM Invest
Email: kontakt@boliglicious.dk

2. Hvad er cookies?

Cookies er intet andet end en lille, harmløs tekstfil, der bliver opbevaret på din PC eller tilsvarende enhed, for at kunne genkende den. Der bliver hverken opbevaret personlige oplysninger eller virus/malware i vores cookies.

3. Sådan sletter og blokerer du for cookies

Hvis du har et ønske om enten at slette og/eller blokere for cookies på din PC eller anden enhed, så er det nemmeste blot at følge denne guide:http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Derfor bruger Boliglicious cookies

Der er flere grunde til, at vi bruger cookies. Det har blandt andet betydning for vores tekniske funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger. Endvidere, så bliver de også brugt til trafikmåling, så vi kan følge med i, hvor mange, der besøger vores hjemmeside.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

Hos Boliglicious.dk bruger vi cookies fra Google Analytics (GA). Det er et stykke software, der bruges til at måle trafikken på vores hjemmeside. Hvis du af en årsag vælger at fravælge cookies fra Google Analytics, så kan det gøres her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brugte annoncenetværk

Her på siden bliver der udelukkende brugt ét annoncenetværk:

– Partner-Ads

7. Brug af personoplysninger

Det er vigtigt for os at understrege, at vi aldrig afgiver personlige oplysninger til tredjepart, med mindre det er noget, du selv har givet tilsagn til. Endvidere, så samler vi aldrig personoplysninger, uden at det er oplysninger, du på den ene eller anden måde selv har givet os ved en brugerregistrering, undersøgelse el.lign.

Dine personoplysninger bruges ikke til andet end at gennemføre det køb eller service, som oplysningerne er blevet indsamlet til eller fra. Hos Boliglicious.dk bruger vi personoplysninger til at danne os et bedre kendskab til vores brugere. Det betyder også, at vi blandt andet analyserer de indsamlede personoplysninger til at forbedre vores indhold og målrette det dine interesserer.

Kontakt vedrørende brug af personoplysninger:
Hvis du har et ønske om at vide, hvad der specifikt er blevet registreret af personoplysninger om dig hos Boliglicious.dk, så skal du ikke tøve med at kontakte os på kontakt@boliglicious.dk. Du har desuden også mulighed for at gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger iht. reglerne i Persondataloven.